Alleskunner Cobi laat vloeren weer blinken

Alleskunner Cobi laat vloeren weer blinken

De vloer reinigen terwijl je zelf andere werkzaamheden uitvoert? Dat kan met de Cobi 18 van Facility Trade Group. Door de zijborstels reinigt Cobi tot aan randen. De compacte schoonmaakcobot combineert autonomie en gebruiksgemak. De datagedreven reiniging levert ook nog eens effectieve reiniging op.

Of het nu gaat om schrobben, vegen, of moppen op harde vloeren, de Cobi 18 is overal inzetbaar. Dankzij zijn compacte ontwerp en geavanceerde sensoren bereikt deze veelzijdige schoonmaakcobot zelfs de lastigste plekken, ook onder tafels en in smalle gangen. Met maximale reinigingsdekking en precisie tot aan de vloerranden laat de Cobi 18 geen vuiltje liggen. Deze alleskunner laat vloeren weer stralen.

Efficiënt reinigen

Met de gebruiksvriendelijke interface is een route eenvoudig in te stellen. Met één druk op de knop gaat de cobot van start. Cobi navigeert autonoom, zelfs rond spiegels en bij fel zonlicht. Dankzij sensoren weet de machine objecten op zijn pad te detecteren en zorgt zo voor een veilige werkomgeving. Schoonmakers kunnen via de i-Synergy portal gegevens bijhouden, zoals schoongemaakte vierkante meters en heatmaps van schoongemaakte ruimtes. Dankzij de intelligente en datagedreven reiniging worden vloeren grondig en efficiënt gereinigd.