Nederrijn Schoonmaak zet kletsnatte schoonmaker in het zonnetje

Nederrijn Schoonmaak zet kletsnatte schoonmaker in het zonnetje

Een compliment geven aan een medewerker kan natuurlijk tijdens nationale Complimentendag, op 1 maart. Maar soms zijn er gewoon aanleidingen die roepen om actie. Dat is precies wat er aan de hand was laatst bij Nederrijn Schoonmaak. Het schoonmaakbedrijf wilde graag een schoonmaakheld in het zonnetje zetten en zette daarbij de kracht van social media in.

Een leidinggevende van Nederrijn Schoonmaak zag op maandag 18 september bij het aanbreken van de avond een collega fietsen in Didam. Terwijl de regen met bakken uit de hemel kwam, trapte de fietser, in T-shirt en met een petje op, dapper door. “Wat zijn jullie toch helden, die door weer en wind voor ons klaar staan”, stelde het bedrijf, nadat de leidinggevende had verteld over dit tafereel. Het schoonmaakbedrijf wilde graag de kletsnatte medewerker verrassen met een kleine attentie en speurde hem op via social media.

De speurtocht lukte. De eenzame fietser in de regen bleek Sjoerd te zijn. Hij kreeg een verrassingspakket en te zien aan zijn gezicht is deze actie in de smaak gevallen.

Lees ook: