Theater aan de Parade kiest voor Effektief als schoonmaakpartner

Theater aan de Parade kiest voor Effektief als schoonmaakpartner

Effektief mag zichzelf de nieuwe schoonmaakpartner van Theater aan de Parade noemen. Het schoonmaakbedrijf is trots op de nieuwe samenwerking en is dan ook vol frisse moed met deze opdracht aan de slag gegaan. "Het theater kan zich nu volledig richten op het bieden van onvergetelijke ervaringen aan bezoekers." De gemene deler van beide bedrijven? "Wij bieden service with a smile."

Jaarlijks weten zo’n 300.000 bezoekers per jaar Theater aan de Parade te vinden in hartje ’s-Hertogenbosch. Het theater is toe aan een nieuw pand, waar inmiddels hard aan wordt gewerkt. “Het belooft dé plek voor ontmoeting, verdieping en inspiratie te worden.”

Effektief is bekend met de uitdagingen die horen bij theaterschoonmaak. “Dit type schoonmaak vraagt om flexibiliteit, maatwerkoplossingen en natuurlijk een vriendelijke groet en glimlach voor de bezoekers. Iedere dag is anders en ad-hocverzoeken en last-minutewijzigingen zijn de norm. Om te zorgen dat wij deze uitdagingen in Theater aan de Parade meer dan het hoofd bieden, hebben we een bekwaam schoonmaakteam klaarstaan dat energie krijgt van deze dynamische omgeving en zich thuis voelt onder kunst- en cultuurliefhebbers.”

Lees ook: