CSU viert jubileum met giften aan goede doelen

CSU viert jubileum met giften aan goede doelen

Anderen laten delen in de feestvreugde, dat is wat CSU voor ogen heeft bij het vieren van het 55-jarig bestaan. En dus is in het kader van 'Sharing is Caring' een budget van 55.000 euro beschikbaar gesteld. Medewerkers van het bedrijf konden goede doelen en maatschappelijke projecten aandragen die zij een financieel steuntje in de rug gunnen.

Aan de oproep om suggesties door te geven, is massaal gehoor gegeven. Een jury heft alle inzendingen besproken en met zorg een selectie gemaakt. Het resultaat is dat er liefst dertig maatschappelijke organisaties een gulle gift krijgen, waaronder Stichting Oma’s soep die met en voor ouderen soep bereidt, een lokale dierenopvang, Stichting Earlybirds die belangeloos fotoreportages maakt voor gezinnen van te vroeg geboren kindjes, gymschoenen voor kindjes die het zelf van huis uit niet kunnen betalen, een hospice, Stichting Net Niet Genoeg, Stichting Speel je mee en Stichting Tegen Zinloos geld.

CSU laat weten: “De reacties zijn hartverwarmend. Fijn dat er zoveel collega’s maatschappelijk betrokken zijn en mooi om dit te kunnen doen.”

Lees ook: