Webinar Code Schoonmaak gaat in op thema succesvol samenwerken

Webinar Code Schoonmaak gaat in op thema succesvol samenwerken

De Code Schoonmaak heeft nog één webinar voor de boeg uit de reeks 'contractmanagement'. Deze vindt komende donderdag, 18 januari, plaats. Te gast is Ronnes Vianen, die zijn visie geeft op het thema succesvol samenwerken. Deelname aan de webinar is gratis.

Afgelopen jaar heeft de Code Schoonmaak al vijf webinars verzorgd die onderwerpen behandelen uit de handreiking contractmanagement. Als overkoepelend thema is gekozen voor ‘Schoonmaken, de tofste baan van de wereld’, want zo stel de initiatiefnemer: “dat zou het resultaat moeten zijn van goed contractmanagement.”

Tijdens de webinars gaat Bert van Boggelen, voorzitter van de Code Schoonmaak, in gesprek met een expert uit de branche. Komende donderdag (vanaf 11.30 uur) is dat Ronnes Vianen, Sr contractmanager bij de Nederlandse Spoorwegen. Hij stelt dat het voor een succesvolle samenwerking van wezenlijk belang is om als opdrachtgever te weten wat je wilt én om dat te kunnen vertalen in een stevig fundament waar je gezamenlijk op kunt bouwen. “Neem de tijd, voer goede gesprekken met alle betrokkenen met wie je gaat samenwerken, maak de juiste vertaling in je uitvraag en durf.”

Deelnemers aan het webinar kunnen reageren op stellingen over het onderwerp. Deelname is gratis, aanmelden kan via http://codeschoonmaak.nl/webinars De vorige webinars terugkijken kan via de website van Code Schoonmaak.

Lees ook: