ISSA organiseert internationale schoonmaakweek in maart

ISSA organiseert internationale schoonmaakweek in maart

Van 24 tot en met 30 maart is het International Cleaning Week. Tijdens deze internationale viering van het schoonmaakvak staan wereldwijd schoonmaakprofessionals in de spotlight.

Al vier jaar op rij host ISSA, de wereldwijde schoonmaakassociatie, het event in maart. In de Verenigde Staten is de viering altijd een groot succes en daarom heeft ISSA besloten het event uit te breiden. “ISSA is enthousiast om verder te bouwen op de National Cleaning Week door de eerste International Cleaning Week te hosten”, aldus ISSA directeur John Barrett. “De grotere reikwijdte is een reflectie van de waarde van schoon en het belang van schoonmaak voor gezondheid wereldwijd.”

Zichtbaarheid schoonmaak

Het doel van de week is om publieke zichtbaarheid en bewustzijn te vergroten en een pluim te brengen aan iedereen die zich inzet in en voor de schoonmaakbranche. Organisaties in de schoonmaakbranche kunnen partneren met ISSA om die zichtbaarheid extra te vergroten. Daarvoor geeft ISSA ook tips en ideeën.

ISSA bedankt sponsoren

“ISSA wil zeker Tork van Essity bedanken voor hun rol als steunende sponsor van de International Cleaning Week, hun rol als exclusieve sponsor van het International Cleaning Week 2024 webinar en hun rol als presenterende sponsor van ISSA’s 2024 Cleaning Advocacy top in Washington. Alle drie de evenementen brengen onze branche extra voor het voetlicht en zouden niet mogelijk zijn zonder genereuze sponsoren”, sluit John Nothdurft van ISSA af.

Lees ook: