Goedkoper tanken? Of sneller bij een laadpaal? De gouden tip in 'voorsorteren'

Goedkoper tanken? Of sneller bij een laadpaal? De gouden tip in 'voorsorteren'

Een grote frustratie van menig automobilist: heb je net getankt, blijkt de benzine even verderop 10 cent goedkoper te zijn. Voor bestuurders van een elektrische auto komt daar soms de stress bij van het vinden van een laadpaal die hen tijdig verder brengt. Als FM kun je je medewerkers wijzen op een slimme oplossing.

In dit digitale tijdperk gaat het natuurlijk om zorgen die helemaal niet niet nodig zijn. Er bestaat een goede manier waarmee je als bestuurder slim kunt ‘voorsorteren’ op het tanken en laden. Iedereen die werkzaam is in de FM branche en de nodige kilometers moet maken kan gebruikmaken van de revolutionaire app Grid, dat speciaal is ontworpen voor zowel benzineauto's als elektrische voertuigen.

Realtime info

“Deze app geeft voor alle soorten voertuigen realtime info over laadpalen en tankstations”, legt CEO Wesley Zantinge uit. “Denk daarbij aan de beschikbaarheid van pompen en laadpalen, de actuele prijzen, slimste routes en aan laadpunten voor specifieke merken en modellen. Met de geavanceerde livekaart en up-to-date informatie vinden bestuurders moeiteloos betrouwbare en beschikbare oplaadpunten in hun omgeving, door te filteren op laadsnelheid. Onze app biedt volledige controle over de laadsessie, een zeer uitgebreide kaart van oplaadpunten en snel laden met fast charging stations.”

Een toekomst van efficiënt en voordelig reizen

Gebruikers van deze app ontwijken de hoge prijzen en rijden zonder nadenken af op de meest voordelige tank- en laadopties. “Deze app is een verborgen schat in de wereld van mobiliteit”, zegt Zantinge. “Een persoonlijke gids in de jungle van brandstofprijzen. Met realtime updates over tarieven en beschikbaarheid bij superchargers,  laadpalen en tankstations. Dankzij deze app ben je altijd een stap voor op de rest. Een toekomst van efficiënt en voordelig reizen.”

Snelste routes naar betrouwbare laadpunten

Deze app navigeert slimme bestuurders naar de meest kosteneffectieve opties, zodat ze niet meer betalen dan nodig is en daarmee flink kunnen besparen op hun reiskosten. Zantinge: “Zo wordt reizen dus niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper.” Met Grid vinden de gebruikers altijd de voordeligste route naar hun bestemming. Deze app is ontwikkeld door marketingbureau GMU in samenwerking met Koolen Industries, technologische voorloper in energietransitie. “Of je nu een langeafstandsreiziger bent of gewoon lokaal wilt opladen, de Grid-app biedt de snelste routes en betrouwbare laadpunten in jouw omgeving. In onze app beschikken bestuurders over de meest actuele database voor het vinden van het snelste en voordeligste laadstation. En dankzij onze uitgebreide map zijn ze zo weer onderweg.”

Goedkoop tanken in de buurt

Grid is bij uitstek de tool voor het vinden van de goedkoopste tankstations in heel Nederland. Met één klik is het mogelijk tankstations in de omgeving te vinden, of de zoekbox te gebruiken om de goedkoopste tankstations te vinden. “Onze gegevens zijn altijd up-to-date, zodat gebruikers altijd binnen enkele seconden de meest actuele brandstofprijzen tot hun beschikking hebben. Of ze nu dicht bij huis willen tanken of hun route door het land plannen. Dat betekent nooit meer eindeloos rondrijden of te veel betalen per liter. Oftewel, de garantie van goedkoop tanken, altijd en overal.”

Internationaal en duurzaam

Deze app werkt in meer dan zestig landen, met toegang tot een netwerk van meer dan een miljoen laadpalen en tankstations. Zantinge: “Het maakt dus niet uit of je door de stad rijdt, of ergens in het buitenland aan het reizen bent. De beste deals zijn altijd binnen handbereik. Met elke afgelegde kilometer dragen gebruikers van Grid bovendien bij aan een groenere toekomst. De app ondersteunt de energietransitie en helpt bij het maken van duurzamere keuzes, zonder in te leveren op gemak of efficiëntie. Zo zetten we met elkaar stappen naar een betere wereld, één rit tegelijk.”

Dit artikel is gesponsord door Grid.