Damian Armitage stapt over naar MTS Euro Products

Damian Armitage stapt over naar MTS Euro Products

Op 1 april verwelkomt MTS Euro Products Damian Armitage als hun nieuwe Exportmanager. Damian stapt na bijna twee decennia over van de Greenspeed International familie naar een tweede schoonmaakfamilie: MTS Euro Products.

Armitage zal zich bij schoonmaakleverancier MTS Euro Products gaan inzetten voor het uitbreiden van hun internationale markten en het versterken van de relaties met partners. "Tijdens de ISSA-Interclean van 2004 stapte ik groen als gras op Michel de Bruin af. Of hij bij MGS (nu Greenspeed International) nog een junior accountmanager zocht om zijn microvezeldoeken aan de man te brengen. We hadden direct een klik, die we tot op de dag van vandaag hebben", vertelt Armitage.

Professionele ontwikkeling

In de jaren die hij bij Greenspeed werkte, ontwikkelde Armitage een passie voor duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid. Hij vervolgt: "Voor ik het wist reed ik in een afgeladen vol wit bestelbusje door het land. Het is nu bijna twintig jaar later: de groei die we als bedrijf en merk maakte, liep gelijk aan mijn persoonlijke en professionele groei. Wat heb ik veel mooie dingen gedaan en gezien: de duizenden gesprekken met onze trouwe klanten in binnen- en buitenland, de vele productdemo’s die ik heb mogen verzorgen, de vele vakbeurzen en prachtige buitenlandse zakenreizen. Maar vooral de fijne samenwerking en de lieve mensen om me heen, zal ik niet vergeten. Ik heb van iedere minuut met jullie genoten. Michel de Bruin, dank voor de mogelijkheid om te leren, te groeien, te reizen, maar bovenal in mezelf te geloven en alles aan durven te pakken en de schoonmaakbranche te omarmen. We hebben samen schitterende ervaringen opgedaan. Bedankt amigo!”

Groeiambities

Armitage: “Terwijl ik afscheid neem van de Greenspeed International familie, word ik direct warm onthaald door mijn nieuwe familie uit Maassluis: MTS Euro Products B.V. Vanaf 1 april ga ik aan de slag als exportmanager en daar heb ik mega veel zin in!” MTS Euro Products kijkt uit naar zijn komst: "Damian zal een essentiële rol spelen bij het uitbreiden van onze internationale markten en het versterken van onze relaties met partners. Zijn toewijding zal ons helpen onze groeiambities te verwezenlijken. We kijken enorm uit naar je komst om samen te werken aan nieuwe successen."

Lees ook: