Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder

Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder

Vebego Facility Solutions heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar de status van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. Deze trede wordt toegekend aan bedrijven die ten opzichte van identieke bedrijven koploper zijn in sociaal ondernemen.

Lucienne van der Werff, HR-directeur bij Vebego Facility Solutions: “Deze erkenning is een ware bevestiging van onze toewijding aan sociaal ondernemen en inclusief werkgeverschap. Het is een prestatie waar alle collega's trots op mogen zijn, omdat het de impact benadrukt die we hebben op mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.”

Samen inclusief

Het doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Vebego doet dit niet alleen door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Ze stimuleren ook leveranciers en opdrachtnemers om sociaal te ondernemen. De facilitair dienstverlener werkt samen met SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Door op deze manier samen te werken, wil Vebego met elkaar toegroeien naar een inclusievere samenleving toe.

Lees meer: