Crohill introduceert duurzame luchtverfrisser Crohill schoner fris

Crohill introduceert duurzame luchtverfrisser Crohill schoner fris

Crohill werkt graag aan een duurzamere schoonmaakbranche, bijvoorbeeld met Crohill slimmer schoon en Crohill schoner schoon. Een assortiment reinigingsmiddelen en -materialen waarmee het werk voor schoonmakers lichter en makkelijker wordt en ze met respect voor de planeet kunnen schoonmaken. Nu introduceert het bedrijf haar nieuwste innovatie: de duurzame luchtverfrisser Crohill schoner fris.

Crohill geeft aan dat in het ontwerp van Crohill schoner fris beduidend minder plastic is verwerkt dan in alle andere vergelijkbare producten op de markt. Maar het geheim van de smid zit ‘m volgens Pim Hilgerdenaar, chef de mission van Crohill, in de unieke membraantechnologie. “In plaats van te sprayen, zorgt deze technologie voor een rustige en gelijkmatige verspreiding van de geur. Omdat er niet meer om de zoveel tijd een geurwolk verspreid hoeft te worden, heb je met Crohill schoner fris dus geen stroom of batterijen meer nodig.”

Luchtjes absorberen

“Dat zijn niet de enige voordelen", aldus Hilgerdenaar. "Crohill schoner fris bevat een fris parfum dat nare luchtjes absorbeert in plaats van maskeert. De geursticks van Crohill schoner fris geven 4 tot 6 weken een gelijkmatige geur af. Dat zorgt voor een constant en plezierig geurniveau in de ruimte, zonder pieken en dalen. Bovendien is één doosje geursticks van Crohill schoner fris voldoende voor een heel jaar en dat maakt de luchtverfrisser ook nog eens een stuk goedkoper dan andere oplossingen.”

Luchtverfrissers onderbelicht

Geur is volgens Hilgerdenaar een beetje een ondergeschoven kindje in de schoonmaakindustrie. Terwijl we allemaal luchtverfrissers gebruiken. “Er is heel veel onderzoek naar het effect van geur op mensen, maar daar doen we als branche nog weinig mee. Zo weten we bijvoorbeeld dat de juiste geur mensen kalmeert of een veilig gevoel kan geven. Een overheersende of verkeerd gedoseerde geur schiet juist z’n doel voorbij.” Hij is er dan ook van overtuigd dat luchtverfrissers in de toekomst een grotere rol in de branche gaan spelen. “We zijn er daarom trots op dat we met Crohill schoner fris de meest duurzame luchtverfrisser in Nederland kunnen aanbieden.”

Lees meer: