Blog Crohill: Hoe maak je eigenlijk een sportschool schoon?

Blog Crohill: Hoe maak je eigenlijk een sportschool schoon?

De afgelopen twee jaar hebben we bij Crohill een schoonmaakmethode ontwikkelt voor de sportschool. Inmiddels gebruiken Basic-Fit en SportCity deze methode. In dit blog wil ik jullie graag vertellen over onze ervaring met sportscholen. Want als hygiëne ergens belangrijk is, dan is het wel in de sportschool.

Je ziet veel spiegels in sportscholen, omdat sporters willen kunnen zien of ze een oefening goed uitvoeren. Voor een frisse uitstraling van de sportschool is het wel lekker dat die spiegels schoon zijn. Met de Ultra Glasspray en een combimop krijg je ze vetvrij en streeploos schoon. Eén keer sprayen en over de spiegel halen. Je zult zien: streeploos schoon.

Sporten in schone lucht

Het stofniveau is vaak best hoog in sportscholen. Dit dwingt de airco, vol met stof, extra hard te werken. Dat verhoogt niet alleen het energieverbruik, maar beïnvloedt ook de luchtkwaliteit. Met de Crohill flexiduster op steel verwijder je het stof echt. De flexiduster houdt stof vast in plaats van het te verplaatsen. Je haalt het echt weg en voorkomt zo dat de stof alsnog neerdaalt op bijvoorbeeld de apparaten. Zonder dat je stellages moet plaatsen of op ladders moet werken.

Douches

Douches worden veel gebruikt en dat leidt tot roodbruine voegen, kalkaanslag en gladde vloeren. Door te werken met een schuimende ontvetter worden de wanden weer schoon en is de vloer al snel niet meer glad. En met een goede ontkalker pakken we de kalk aan.

Een schone vloer

Vaak zie je zweetplekken, haren en stof op de vloeren. Met een goede mop kunnen we de lange gangen en vloeren in de leszalen snel en grondig schoonmaken. Ook onder de fitnessapparaten werkt dat fantastisch. Op de gladde vloeren wissen en moppen we in één handeling, waardoor je supersnel bent. Met de Crohill tabs maken we de vervuiling los en die losgemaakte vervuiling wordt geabsorbeerd door mop. Zo wordt de vloer echt goed schoon.

Geschreven door Wibo van Crohill

Bron: Crohill

Lees meer: