Alles over Bedrijfsrestaurant

Vegan taco's met jackfruit als vleesvervanger

Top 5 artikelen over plantaardig in het bedrijfsrestaurant

In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...

Douwe Driehuis van ISS en Jelle Sijm van Eatch presenteren een maaltijd, gemaakt door de robotkeuken

Robotkeuken beleeft primeur in bedrijfsrestaurants

Altijd een voedzame, duurzame maaltijd, met verse ingrediënten, speciaal op maat gemaakt door een robotkeuken. Het is alsof je à la carte bestelt én...

Vermaat en gasten positief over True Price, portemonnee blijft achter

Vermaat en gasten positief over True Price, portemonnee blijft achter

Zijn gasten bereid 20 cent meer te betalen voor een croissant in het bedrijfsrestaurant als dat beter is voor onze aarde? Dat was in een notendop de...

World Oceans day: deze maand gerechten met zeewier in bedrijfsrestaurant?

World Oceans day: deze maand gerechten met zeewier in...

Op 8 juni vierde de Verenigde Naties de World Oceans Day. Om dit thema kracht bij te zetten, zet Relais & Châteaux met 580 vestigingen, waarvan bijna...

Waarom tafels met ronde hoeken goed werken in een bedrijfsrestaurant

Waarom tafels met ronde hoeken goed werken in een bedrijfsrestaurant

Restaurants waar zoveel mogelijk tafels in een ruimte staan die je ook aan elkaar kunt schuiven komen minder vriendelijk over. Gasten ervaren een...

Hoe de horeca met het interieur gasten verleidt...en wat FM daarvan kan leren 

Hoe de horeca met het interieur gasten verleidt...en wat FM daarvan...

Sfeer, verlichting, zitplekken, vormgebruik, stoelen, services. Wat doet de horeca om gasten het naar de zin te maken en te verleiden om meer te...

Sprinkhaan op het bord in bedrijfsrestaurant?

Sprinkhaan op het bord in bedrijfsrestaurant?

Worden gerechten waarin sprinkhanen zijn verwerkt straks gangbaar in het bedrijfsrestaurant? Het zou zou maar kunnen, zeker nu de Europese Unie groen...

Revolutie in bedrijfscatering: 5 blijvende veranderingen sinds COVID-19

Revolutie in bedrijfscatering: 5 blijvende veranderingen sinds...

De cateringwereld staat op zijn kop en niet op één vlak, maar op vijf. Paul Kalthof, accountmanager corporate accounts bij Vermaat, besprak de...

Statiegeld op petflesjes per 1 juli: wat betekent dat voor bedrijfsrestaurants?

Statiegeld op petflesjes per 1 juli: wat betekent dat voor...

Vanaf 1 juli worden kunststof frisdrank- en waterflesjes belast met 15 cent statiegeld. Verspreid door het land komen innamepunten voor deze...

Niet meer in de rij voor lunch dankzij app

Niet meer in de rij voor lunch dankzij app

<p><a href="https://facto.nl/top-25-grootste-cateraars-albron-wederom-op-nummer-1/">Cateraar</a> Hutten heeft een app ontwikkeld om wachtrijen voor...