Top 5 artikelen over plantaardig in het bedrijfsrestaurant
In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...
In een week waarin er volop aandacht is voor minder vlees en zuivel, verzamelde de Facto-redactie artikelen over de gang naar meer plantaardig. Over...
Altijd een voedzame, duurzame maaltijd, met verse ingrediënten, speciaal op maat gemaakt door een robotkeuken. Het is alsof je à la carte bestelt én...
Zijn gasten bereid 20 cent meer te betalen voor een croissant in het bedrijfsrestaurant als dat beter is voor onze aarde? Dat was in een notendop de...
Op 8 juni vierde de Verenigde Naties de World Oceans Day. Om dit thema kracht bij te zetten, zet Relais & Châteaux met 580 vestigingen, waarvan bijna...
Restaurants waar zoveel mogelijk tafels in een ruimte staan die je ook aan elkaar kunt schuiven komen minder vriendelijk over. Gasten ervaren een...
Sfeer, verlichting, zitplekken, vormgebruik, stoelen, services. Wat doet de horeca om gasten het naar de zin te maken en te verleiden om meer te...
Worden gerechten waarin sprinkhanen zijn verwerkt straks gangbaar in het bedrijfsrestaurant? Het zou zou maar kunnen, zeker nu de Europese Unie groen...
De cateringwereld staat op zijn kop en niet op één vlak, maar op vijf. Paul Kalthof, accountmanager corporate accounts bij Vermaat, besprak de...
Vanaf 1 juli worden kunststof frisdrank- en waterflesjes belast met 15 cent statiegeld. Verspreid door het land komen innamepunten voor deze...
<p><a href="https://facto.nl/top-25-grootste-cateraars-albron-wederom-op-nummer-1/">Cateraar</a> Hutten heeft een app ontwikkeld om wachtrijen voor...