Whitepapers

Whitepaper

Visie op catering: 10 experts aan het woord

<p>Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Wat zijn de 3 belangrijkste onderdelen van een succesvol cateringconcept? Wat zijn de belangrijkste elementen van gezonde catering? Hoe ziet de bedrijfscatering er uit in 2025? We vroegen het aan 10 specialisten, zij gaven hun <a href="https://form.facto.nl/facto-visie-op-catering" target="_blank" rel="noopener noreferrer">visie op catering</a>. </p>

Whitepaper

Benut u uw koffievoorziening optimaal?

Vroeger zette de persoon, die het eerst op kantoor aanwezig was, het koffieapparaat aan; met een volle pot kwam je de ochtend wel door. Tegenwoordig willen medewerkers het liefst koffie van verse bonen. En zit er er geen cappuccino of latte macchiato in de machine, dan wordt u al meewarig aangekeken. En zonder een modern ingerichte koffiecorner kunnen kantoren eigenlijk ook al niet meer.

Whitepaper

HNW en catering: wat zijn de gevolgen?

<p>HNW en catering: wat verandert er? Met de opkomst van HNW is er op <a title="Bedrijfscatering" href="https://facto.nl/bedrijfscatering">cateringgebied </a>het nodige veranderd. Werknemers hebben niet langer hun bureau in een vertrouwde hoek van het kantoor waar zij dagelijks 's ochtends aanschuiven en aan het einde van de middag weer weggaan.<br> De nieuwe werkomgeving bevat flexplekken in verschillende soorten en maten, waar een medewerker gaat zitten naar gelang het karakter van zijn werkzaamheden van die dag en de beschikbare plekken.<br> Al dan niet betaalde koffiecorners zijn populaire vergaderplekken geworden, terwijl bedrijfsrestaurants juist minder klandizie hebben.</p>