Partnerberichten

Eerlijke koffie: duurzame impact door directe samenwerking in de keten

Eerlijke koffie: duurzame impact door directe samenwerking in de keten

Binnen de wereld van aanbestedingen is de laatste jaren een groeiende vraag zichtbaar naar een eerlijke en transparante keten. Bedrijven zijn zich...

CSRD: 'Het hoeft niet perfect te zijn, maar het vrijblijvende pionieren is er wel vanaf'

CSRD: 'Het hoeft niet perfect te zijn, maar het vrijblijvende...

De corporate sustainability reporting directive (CSRD) is een nieuwe Europese richtlijn die veel vraagt van bedrijven. Er wordt een gedetailleerde...

Goedkoper tanken? Of sneller bij een laadpaal? De gouden tip in 'voorsorteren'

Goedkoper tanken? Of sneller bij een laadpaal? De gouden tip in...

Een grote frustratie van menig automobilist: heb je net getankt, blijkt de benzine even verderop 10 cent goedkoper te zijn. Voor bestuurders van een...

De vier parameters van circulair ondernemen

De vier parameters van circulair ondernemen

Kom bij Werner & Mertz niet aan met greenwashing. Duurzaam ondernemen doe je vanuit een intrinsieke motivatie, of je doet het niet. "Een duurzaam...

Van service (SLA) naar beleving (XLA)

Van service (SLA) naar beleving (XLA)

Aan leveranciers worden steeds hogere eisen gesteld. Klanten nemen geen genoegen meer met alleen een product, ze verlangen service. Sterker nog, ze...

Digimagazine 'Facilitaire trends 2024'

Digimagazine 'Facilitaire trends 2024'

Wat staat de facility manager volgend jaar te wachten? Volgens zeven facilitaire koplopers draait het in 2024 vooral om data en duurzaamheid.

Carola Put: "Een glas of een mok van porselein of keramiek drinkt lekkerder en is duurzamer."

In 2024 verbod op plastic wegwerpbekers in de kantine: einde van een...

Vanaf 1 januari 2024 moet de plastic wegwerpbeker waarschijnlijk verdwijnen uit kantines van kantoren. Herbruikbare bekers zijn dan de norm, om...

Heerlijk bewust eten: 'De Mediterrane beleving is ons hoofdingrediënt'

Heerlijk bewust eten: 'De Mediterrane beleving is ons hoofdingrediënt'

In de Italiaanse keuken gaat het niet alleen om de ingrediënten, maar ook om de beleving. Om de cultuur rondom eten. De missie van Cirfood, een...

Zestien duurzaamheidsindicatoren

Familiebedrijf met een groene missie: 'De hele levenscyclus van een...

'Ondernemen voor een betere wereld', is het motto waarmee Manutan zichzelf op de kaart zet. "Wij werken volgens een langetermijnvisie, dat is het...

Nieuw robotproject in de schoonmaaksector

Nieuw robotproject in de schoonmaaksector

Schoonmaakmedewerkers verdienen optimale werkomstandigheden. Naast robots van bekende leveranciers zien we ook initiatieven die zich bezighouden met...