
De stap naar Plant Based Catering (blog Gerard Dessing)
Een mooi artikel in NRC van eind maart. Een van de journalisten, op zoek naar een nieuwe badkamerinrichting, wil bij zijn keuzes het onderwerp...
Een mooi artikel in NRC van eind maart. Een van de journalisten, op zoek naar een nieuwe badkamerinrichting, wil bij zijn keuzes het onderwerp...
<p>Regelmatig verschijnen er wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van voeding. Ik lees ze met wisselende interesse. Laatst berichtte de...
Het einde van het jaar nadert. De brieven van leveranciers over de indexering van de tarieven voor de dienstverlening zijn verstuurd. Hoewel deze...
Aan de rand van Baarn staat een prachtige boerderijwinkel. In de voormalige koeienstal is een ruime selectie biologische en streekgebonden producten...
<p>Herinner jij je nog de campagne <a href="https://www.youtube.com/watch?v=FWiiAcbbbGU" target="_blank" rel="noopener noreferrer">‘Een beter milieu...
<p>Cateraar <a href="https://www.albron.nl/" target="_blank" rel="noopener">Albron</a> is een bijzondere pop-up horecalocatie begonnen, naast het...
<p>In mijn <a href="https://facto.nl/fair-share-blog-wim-van-der-meer/" target="_blank" rel="noopener">vorige blog over fair share</a> stond de...
<p>Het tegengaan van verspilling staat centraal in de circulaire economie. Binnen de catering zijn twee organisaties actief die zich beiden vanuit...
<p>Een aantal zaken zijn onlosmakelijk aan de zomer verbonden. De Tour de France, festivals, drukte op Schiphol en zwarte zaterdagen. De Parade is...
<p>Elke dag opnieuw wordt ongeveer 30% van het beschikbare voedsel verspild. Hoewel het merendeel in de thuissituatie wordt verspild, zijn ook retail...