Vierde editie Facility Matters, 1 december in Rotterdam

Facto organiseert voor de vierde keer het kennisfestival voor young FM; Facility Matters. Na een digitale editie in 2020 gaan we dit jaar weer voor een live editie van het succesvolle event.

UPDATE: De datum voor het event is 14 april 2022 en niet, zoals eerder gecommuniceerd op 25 november.

Facility Matters wordt samen met founding partners ArrangeGroup, Heyday Facility Management en Facilicom georganiseerd. Ook dit jaar kunnen facilitaire young professionals weer een afwisselend en leerzaam programma verwachten. Het event staat gepland op woensdag 1 december in Rotterdam.

Het programma wordt de komende tijd ingevuld. Hou Facto in de gaten voor informatie over de sprekers, de onderwerpen en de locatie!

Voor wie is het kennis- en inspiratiefestival bedoeld?

Facility Matters heeft als doelgroep young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring in FM. Daarnaast zijn afstuderende studenten HBO Facility Management of net afgestudeerden van andere voor het FM-vak relevante opleidingen, zoals de Hoge Hotelschool van harte welkom op dit event.

Partner worden?

Wil je bijdragen aan het programma als sponsor of als partner? Neem dan contact op met account manager Kevin Donders via kevindonders@vakmedianet.nl.

Lees ook:

> Zo maak je carrière in FM: van alle markten thuis zijn
> Wat een bak energie! (verslag 2e editie Facility Matters)
> Terugblik Facility Matters: start-up mindset, billen op de pot en ziekenhuis in coronatijd