Online-vakredacteur Facto gezocht!

Online-vakredacteur Facto gezocht!

Heb je zin om vanuit een journalistieke cq redactionele invalshoek je te verdiepen in alles rondom Facility Management? Dan is een baan als online-vakredacteur bij Facto wellicht iets voor jou.

Elke dag werkt de Facto-redactie (afwisselend thuis en vanuit ons prachtige kantoor in Zeist) er hard aan om het meest toonaangevende facility management-platform van Nederland te blijven.

Met iedere week drie email-nieuwsbrieven, tien tot vijftien (nieuws)artikelen en longreads, 6 magazines (print), een aantal digimagazines, het jaarlijkse Facto Congres en Facility Matters (ons gave kennisfestival voor Young FM-professionals) verveel je je op de redactie geen moment.
Nog niet (heel erg) bekend met Facto? Kijk dan eens op onze website.

Wij zijn op zoek naar:

  • Een ondernemende en nieuwsgierige redacteur. Iemand die graag schrijft en op pad gaat om kantoren, beurzen en bijeenkomsten te bezoeken en facility professionals te interviewen.
  • Iemand die helpt om onze online-ambities waar te maken door het maken van journalistiek sterke producties, of het nu gaat om korte nieuwsberichten, longreads, interviews, social mediaposts.
  • Iemand die het leuk vindt om email-nieuwsbrieven samen te stellen en te versturen en die het online bezoek- en leesgedrag van de website-lezers en -volgers analyseert.

Wie ben je?

Idealiter ben je opgeleid als journalist en heb je kennis van of affiniteit met facilitaire dienstverlening en wil je daar graag veel meer van weten.
Maar we horen ook graag van je als je contentmarketeer bent en meer bezig wilt zijn met het maken van journalistieke producties en je daar verder in wil ontwikkelen.

Overigens is het niet erg als je nog niet in alles heel ervaren bent, als je maar zin hebt om je erin te ontwikkelen.

Meer weten?

Op de website van VMN Media tref je de complete vacaturetekst aan. Daar staat ook wat we bieden (werkomgeving, salaris e.d.) en is aangegeven wat ons in jou zo zou aanspreken (kennis, ervaring, interesse e.d.).

Solliciteren kan via de website. Stuur je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter Faysal El Morabit. Voor vragen of meer informatie over de vacature: stuur een mail aan Faysal (faysalelmorabit@vakmedianet.nl)

Heb je inhoudelijke vragen? Mail of bel dan hoofdredacteur Gerard Dessing via gerarddessing@vakmedianet.nl of 06 22 9993 22.