Edgar van Engelen brengt boek uit over en voor de schoonmaker

Edgar van Engelen brengt boek uit over en voor de schoonmaker

In 'Wij zijn schoonmakers (en geen puinruimers) - Een positief boek over en voor de schoonmaker' laat Edgar van Engelen uit Dordrecht zien hoe ver het beroep reikt, maar geeft hij ook tips aan zowel de beginnende als ervaren schoonmaker. Volg Service Management op LinkedIn:

“Deze combinatie maakt dit boek niet alleen interessant voor de professional, maar ook voor eenieder die van het werk van de schoonmaker geniet”, zegt uitgeverij Boekscout uit Soest. “De afwisseling tussen de theorie en de omschrijving van de praktijksituaties, zorgt ervoor dat er een gevarieerde bundel wordt neergezet die niet enkel informeert, maar ook vermaakt.” Het boek met een maatschappelijk thema wordt sinds vrijdag 26 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Geen schoonmaaktips

En nee, dit boek geeft je geen schoonmaaktips, stelt Boekscout. “Dit boek gaat over schoonmakers. In Wij zijn schoonmakers (en geen opruimers) wordt ingegaan op de rol van de schoonmaker. Wie is de schoonmaker, wat mag je van de schoonmaker verwachten, wat mag de schoonmaker verwachten van de opdrachtgever en gebouwgebruikers en waarom maakt de schoonmaker schoon? Op al deze vragen ontvang je een antwoord, omlijst met diverse blogs en columns.”

Over de auteur

Edgar van Engelen (1968) woont met zijn vrouw en twee zonen in Dordrecht en is een vaste columnist in de schoonmaakbranche. De schrijver verwerkte zijn ervaringen in de schoonmaakbranche in zijn columns, maar hij wilde naast zijn columns meer achtergrond geven van de schoonmaak en haar medewerkers. Zo is zijn tweede boek – Wij zijn schoonmakers (geen puinruimers) – ontstaan. Hij wilde vooral het belang van de schoonmakers laten zien, maar onbewust is het boek ook een hart onder de riem van de schoonmakers geworden.

Boekgegevens

Titel: Wij zijn schoonmakers (en geen puinruimers) – Een positief boek over en voor de schoonmaker
Auteur: Edgar van Engelen
Verschijningsdatum: 26-06-2020
Aantal pagina’s: 90
ISBN: 9789464033427
Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 16,99
Uitvoering: Paperback