Lunchwebinar "Keurmerk Verantwoord Schoon" door SieV

Lunchwebinar "Keurmerk Verantwoord Schoon" door SieV

Op woensdag 20 januari organiseert SieV een lunchwebinar omtrent het keurmerk Verantwoord Schoon. Het webinar is voor leden en niet-leden van 15.00 tot 16.30 uur. Volg Service Management op LinkedIn:

SieV (brancheorganisatie Schoonmaken is een Vak) organiseert het webinar, omdat zij ervan overtuigd zijn dat dit keurmerk een waardevolle aanvulling is op het SieV-Keurmerk. “Het hebben van allebei de Keurmerken maakt het verschil in onze branche”, is te lezen in de uitnodiging. Waar het SieV-keurmerk inzicht geeft in hoe een organisatie alleen administratief en procedureel te werk moet gaan, vult het keurmerk Verantwoord Schoon dat aan met hoe een bedrijf daadwerkelijk de schoonmaak levert bij klanten.

Tijdens het webinar zal, naast het Bestuur van SieV, ook de organisator van het Keurmerk Verantwoord Schoon, Gerard Spoor, aanwezig zijn voor een nadere uitleg en natuurlijk om alle vragen te beantwoorden. Het webinar is open voor leden en niet-leden van SieV, maar je dient je wel van tevoren te registreren.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar >>

Lees ook: