Wijzigingen bij ADG dienstengroep: Bob Mols directeur Asito, Remko Stolk CEO Heyday

Wijzigingen bij ADG dienstengroep: Bob Mols directeur Asito, Remko Stolk CEO Heyday

Nieuwe benoemingen bij ADG Dienstengroep. Bob Mols, CEO van Heyday Facility Management, is per 1 februari 2021 benoemd tot algemeen directeur van Asito. Remko Stolk, voorheen commercieel directeur van Asito, start op dezelfde datum als CEO bij Heyday.Volg Service Management op LinkedIn:

Bob Mols is sinds 1 oktober 2017 de eerste man bij Heyday. Hij heeft zijn sporen verdiend in de zakelijke dienstverlening en was onder andere werkzaam bij KPN en detacheerder Maandag. Hij heeft eerder diverse interimopdrachten voor ADG dienstengroep vervuld. “Graag wil ik Asito helpen door ontwikkelen naar een toonaangevend schoonmaakbedrijf dat als marktleider en vakkundige, wendbare partner wordt erkend. Dat wil ik doen vanuit een werkomgeving die ‘voelt als thuis’, waar we samen verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen, successen vieren, teleurstellingen delen en onszelf verbonden voelen.”

Remko Stolk is per 1 januari 2015 werkzaam als commercieel directeur bij Asito. Hij heeft veel ervaring op het gebied van commercieel management. Voordat hij bij Asito aan de slag ging, werkte hij onder meer bij Randstad in verschillende functies. “Ik wil Heyday verder uitbouwen tot de belangrijkste speler in de Nederlandse facilitaire markt. Vanuit mijn commerciële achtergrond geloof ik dat het begint bij klanten én eindigt bij klanten. Succes maak je immers samen met medewerkers bij klanten, waarbij mooie klanten ook weer mensen aantrekken die graag bij je werken.”

Ervaren managers

Hans Kroeze, algemeen directeur ADG dienstengroep: “Zowel Bob als Remko zijn – ieder op hun eigen manier – sterke persoonlijkheden en ervaren managers. Met hart voor de zaak en een nadrukkelijke focus op de business doelstellingen blijven ze oog houden voor de bedrijfscultuur en weten ze mensen te verbinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat de heren de bedrijven qua groei en succes naar een volgende fase kunnen brengen.”

Lees ook: