Effektief en Gemeente Midden-Groningen zetten handtekening onder overeenkomst

Effektief en Gemeente Midden-Groningen zetten handtekening onder overeenkomst

Effektief gaat per 1 juli 2023 de schoonmaakdienstverlening verrichten voor de gemeente Midden-Groningen. Binnen deze nieuwe samenwerking ligt de focus onder meer op thema's als partnership en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Effektief geeft: "Wij zijn bijzonder trots om aan de hand van het aanbestedingstraject verkozen te zijn tot beste partner voor het verrichten van de schoonmaakdienstverlening per 1 juli 2023." Gemeente Midden-Groningen wil haar dienstverlening naar een hoger niveau tillen, ook op facilitair gebied. Daar hoort een deskundige, proactieve en innovatieve partner in de schoonmaak bij.

Innovaties toepassen

Eén van de projectdoelstellingen vanuit de aanbesteding is het intensiveren van de samenwerking tussen de gemeente en het schoonmaakbedrijf. Het streven is dat de gemeente en Effektief continu met elkaar in gesprek blijven om het contract gestructureerd door te ontwikkelen en innovaties toe te passen. Denk hierbij aan innovatieve methoden om schoonmakers op te leiden en beleving te meten, om zo de klanttevredenheid en hostmanship te laten toenemen.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Aandacht voor mens en maatschappij was een belangrijk speerpunt in de aanbesteding. Hier geeft Effektief invulling aan door medewerkers van het sociaal werkbedrijf BWRI in te zetten bij de schoonmaakopdracht en doorstroomopties aan te bieden. Tevens besteden ze aandacht aan thema’s zoals vitaliteit en werkgeluk en passen ze innovaties zoals slimme technologieën toe om de medewerkerstevredenheid te vergroten.