ISS-HomeRiders halen ruim 17.000 euro op voor Ronald McDonald

ISS-HomeRiders halen ruim 17.000 euro op voor Ronald McDonald

Binnen 24 uur 500 kilometer dwars door Nederland fietsen, met als startpunt en finish het Rode Torenplein in Zwolle. HomeSport organiseert jaarlijks een evenement om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald huizen. ISS Facility Services ging de uitdaging eind juni voor de zesde keer aan en heeft er meer dan 17 duizend euro mee opgehaald.

"Ondanks de tropische temperaturen een zeer geslaagde editie", zo spreekt het facilitair bedrijf. Met de ISS Riders is in totaal een bedrag opgehaald van 17.702 euro voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. In totaal is tijdens het evenement een bedrag van meer dan 1,4 miljoen euro opgehaald. "Dat zijn meer dan 23.000 overnachtingen in de Ronald McDonald huizen!"

Het team

Het team van ISS-HomeRiders bestond dit jaar uit: Servjé Somers, Erik van Huffelen, Jan-Willem Ket, Pieter van den Elshout, Marcel Kalmeijer, Mark Flierman, Rally Wachtel, Humphrey Bello en Marc Overmaat. De teambegeleiding en ondersteuning onderweg werd verzorgd door Mariska Rietveld, Rick Boonstra en Cris Hoebe.

Bekijk hier de terugblik van de Homeride 2023.