Partner of Choice 2022: Wie zijn de favoriete leveranciers van sanitaire producten?

Partner of Choice 2022: Wie zijn de favoriete leveranciers van sanitaire producten?

Toiletborstels, dispensers, toiletpapier, katoenen of papieren handdoekjes of een blower. Leveranciers van sanitaire producten zijn doorgaans bijna dagelijks te vinden bij de klant en daar doen ze meer dan het bevoorraden van de toiletten. Tegenwoordig bieden ze ook digitale systemen, die bijvoorbeeld vertellen wanneer de zeepdispenser bijna leeg is. Waarna de schoonmaakmedewerker deze kan bijvullen. Maar bij welke sanitaire suppliers kopen zij deze het liefst? Dat was een van de vragen van (link: https://digimagazine.partnerofchoice.nl/service_managment_onderzoek_2022 text: het Partner of Choice onderzoek target: _blank).

In de categorie Sanitair onderzocht Service Management bij welke leveranciers de schoonmaaksector het liefst haar sanitaire producten inkoopt. Van bijna 200 deelnemers aan het onderzoekt koopt 34 procent sanitaire producten in.

Top 5 leveranciers sanitair

Daaruit is een top 5 gekomen van de absolute favoriete leveranciers van het moment. Er is echter ook een top 5 challengers, bedrijven die we goed in de gaten moeten houden!

Benieuwd naar de favorieten en de challengers van sanitaire producten? Bekijk dan de resultaten >>