Mobiliteitscentrum Schoonmaak organiseert landelijke mobiliteitstafel

Mobiliteitscentrum Schoonmaak organiseert landelijke mobiliteitstafel

**Op donderdag 29 juli a.s. van 10.30-12.00 uur organiseert het Mobiliteitscentrum Schoonmaak voor bedrijven in de schoonmaakbranche een landelijke online mobiliteitstafel. **

Tijdens de mobiliteitstafel worden bedrijven met elkaar in contact gebracht om vraag naar en aanbod van (schoonmaak)personeel aan elkaar te koppelen.

Personeel aan elkaar beschikbaar stellen

Zo kunnen schoonmaakbedrijven die vacatures open hebben staan en op zoek zijn naar ervaren schoonmakers aanschuiven. Die worden dan gekoppeld met schoonmaakbedrijven die tijdelijk of structureel ander werk zoeken voor hun werknemers. Bijvoorbeeld omdat er (door de coronacrisis) minder werk is of omdat werknemers een andere functie willen, maar daar binnen de eigen organisatie geen plek voor is.

Het mobiliteitscentrum werd in april 2020 in het leven geroepen om schoonmaakondernemers de kans te geven om personeel aan elkaar beschikbaar te stellen. Het idee: tijdens de coronacrisis heeft de ene ondernemer tijdelijke behoefte aan meer ervaren collega’s, terwijl de ander minder werk heeft voor zijn medewerkers.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar de website van het Mobiliteitscentrum Schoonmaak of meld je aan voor de mobiliteitstafel op donderdag 29 juli door een mail te sturen naar: mobiliteitscentrum@schoonmakendnederland.nl.