VIDEO: Maureen Hermens is Leidinggevende van het Jaar 2022

VIDEO: Maureen Hermens is Leidinggevende van het Jaar 2022

De jury van de Golden Service Awards maakte onlangs de winnaars van de Golden Service Awards bekend. Maureen Hermens van EW Facility Services werd Leidinggevende van het Jaar 2022. We gingen met de camera bij Maureen langs.

Leidinggevende van het Jaar 2022

Maureen Hermens – EW Facility Services – acht locaties in Midden-Nederland waaronder waaronder Almere en Amersfoort
Maureen is een bijzonder flexibele leidinggevende en behaalt altijd goede resultaten. “Maar haar echte gave zit in de rust die zij uitstraalt en die zij altijd kan bewaren. Ze zegt niet snel ‘nee’ en blijft altijd vriendelijk en rustig. Maureen bereidt haar zaken namelijk enorm goed voor. Je zult haar dan ook niet gauw overvallen met een onverwachte uitvraag. Het is altijd in te passen of op te lossen. En heeft ze een overdracht van een pand? Dan geeft zij de nieuwe verantwoordelijke een volledig draaiboek over de locatie. Maureen gaat innovatie of projecten niet uit de weg. Daarnaast is zij er echt voor haar collega’s. Daarom is ze ook lid geworden van de Ondernemingsraad. Op deze manier kan ze meepraten over de ontwikkelingen in het bedrijf."

De jury: “Maureen komt rustig over en laat duidelijk zien dat ze over al haar projecten het overzicht heeft. Haar stijl van leiding geven is gericht op de mens. Persoonlijk contact en sociaal betrokken staan op nummer één. Maureen heeft nog de ambitie om verder te groeien en voor EW een toegevoegde waarde te zijn. Met name bij het ontwikkelen van extra diensten.”

Over de Golden Service Awards

De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Alpheios, CSU, EW Facility Services, Hago, Gom, Numatic, Schoonmakend Nederland en SVS Opleidingen. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk.