Verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023 gaat door

Verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023 gaat door

"Wij kunnen het niet over ons hart verkrijgen om deze verkiezing te laten beëindigen. Dus gaan we door. Wij doen het omdat we alle schoonmakers een warm hart toedragen", laten Petra de Bruin en Esther van der Lelie weten over het organiseren van de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023. VMN Media, uitgever van onder meer Service Management, stopt met de organisatie van de Golden Service Awards. Vanuit hun eigen bedrijven zetten De Bruin (Petra de Bruin Communication) en Van der Lelie (Esther communiceert) de verkiezing voort.

Op 27 maart maakte het bestuur van de Golden Service Awards bekend dat De Bruin het stokje van VMN Media overneemt. De Bruin zet samen met Van der Lelie de schouders onder de organisatie van de verkiezing voor de schoonmaakbranche. "The Golden Service Awards is een van de evenementen waar vakmanschap en opmerkelijke prestaties centraal staan. Na het bericht over de organisatiestop hebben we direct met elkaar overlegd en naar een oplossing gezocht."

Mkb-ondernemers

Onafhankelijkheid en objectiviteit vormen de basis voor het succes van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing; de menselijkheid en mogelijkheid dat ook mkb-ondernemers meedoen aan deze verkiezing vinden we heel belangrijk. Sterker nog, dat is essentieel", vertelt Van der Lelie.

Save the date

De organisatie is vol in beweging. Op dit moment zoeken zij toeleveranciers ‘in de keten’ die de verkiezing financieel willen en kunnen steunen. Schoonmaakbedrijven hebben niet langer de mogelijkheid om sponsor te worden. Verder nieuws wordt in de loop naar de verkiezing bekendgemaakt. De Bruin en Van der Lelie hebben al wel een voorlopige datum voor de verkiezing geprikt: woensdag 20 september 2023.

Zij verdienen waardering en respect. Zij zorgen voor blijdschap en welzijn. Iedere dag opnieuw. Wie wordt er niet blij van waardering, beleving en hygiëne? - De Bruin en Van der Lelie

Simply. The Best

Het thema voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023 is Simply. The Best. De Bruin licht toe: "Vaak wordt gedacht dat schoonmaak simpel is. Nee, schoonmaken is echt een vak. Gediplomeerde en gespecialiseerde schoonmakers zijn topsporters, zij doen hun best, zij zorgen voor een ‘best gevoel’ van wie dan ook. Een gevoel van beleving en welzijn. Overal en altijd.” Het thema Simply. The Best dekt de lading volgens beide dames. De Bruin: "Om jouw gewaardeerde schoonmaker in te schrijven voor deze verkiezing, heb je geen tekstschrijvers nodig. Je hoeft alleen een handjevol vragen met een enkele zin te beantwoorden. Stel, jouw bedrijf of eigen dienst heeft één of enkele schoonmakers in dienst. Wees er trots op dat zij het vak beoefenen en uitdragen, meld ze aan en beantwoord de simpele vragen met korte antwoorden."