VIDEO: Antonio Almeida (Beercoo Schoonmaakgroep) is Schoonmaker van het Jaar 2022

VIDEO: Antonio Almeida (Beercoo Schoonmaakgroep) is Schoonmaker van het Jaar 2022

De jury van de Golden Service Awards maakte onlangs de winnaars van de Golden Service Awards bekend. Antonio Almeida van de Beercoo Schoonmaakgroep werd Schoonmaker van het Jaar 2022. We gingen met de camera bij hem langs.

Schoonmaker van het Jaar 2022

Antonio Almeida - Beercoo Schoonmaakgroep - Schiemond
Antonio is toegankelijk, sociaal en zorgt dat het werk altijd op orde is. “Toen ze op locatie hoorden dat Antonio werd genomineerd, waren ze allemaal super enthousiast en trots. Antonio kent het vak. Als hij vrij is, dan regelt hij zelf vervanging. Naast goede prestaties op werkgerelateerd gebied, laat Antonio ook net dat beetje extra zien. Zo wil hij graag zijn sociale bijdrage leveren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een rondleiding te geven op zijn locatie. Hij wil hen hiermee een kans te bieden om te komen werken.” Inmiddels werkt Antonio ruim dertien jaar bij Beercoo en tien jaar op de locatie Schiemond. “Hij voelt zich verantwoordelijk voor de locatie en hij staat er ook voor open dat verbeteringen op een goede manier worden opgepakt. Klachten die direct via de klant bij hem komen, lost hij direct op. Daar hoeft de leidinggevende niet eens aan de pas te komen.”

De jury: “Antonio werkt met liefde en is sociaal betrokken met de bewoners in de wijk waar hij schoonmaakt. Hij blijft rustig bij klachten en lost deze zelf op. Controleert ook de collega's. Nieuwe medewerkers worden minstens twee weken begeleid door Antonio, Antonio staat open voor kritiek en schroomt niet om dat ook naar Beercoo zijn werkgever te doen.”

Over de Golden Service Awards

De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Alpheios, CSU, EW Facility Services, Hago, Gom, Numatic, Schoonmakend Nederland en SVS Opleidingen. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk.