VIDEO: Team Stichting Amare is Schoonmaakteam van het Jaar 2022

VIDEO: Team Stichting Amare is Schoonmaakteam van het Jaar 2022

De jury van de Golden Service Awards maakte onlangs de winnaars van de Golden Service Awards bekend. Schoonmaakteam van het Jaar 2022 werd het team van Stichting Amare in Den Haag. Wij gingen met de camera bij ze langs.

Schoonmaakteam van het Jaar 2022

Stichting Amare – EW Facility Services - Den Haag
Sinds augustus 2021 is EW Facility Services met een compleet nieuw team als schoonmaakpartner gestart bij Amare. “Binnen een jaar is er een zeer hecht team met veel gezelligheid ontstaan. Het team is een mix van verschillende nationaliteiten. Daarnaast werken er ook zes participanten. Iedereen heeft respect voor elkaar, is gelijkwaardig en wordt op zijn of haar krachten ingezet. De inzet van participanten vraagt meer begeleiding en energie, maar dit pakken ze goed op. Ieder teamlid is trots om bij Amare te werken. Niet alleen vanwege het nieuwe gebouw, maar ook door de diverse gebruikers van het pand en de activiteiten die er plaatsvinden. Het is een enorm gedreven en flexibel inzetbaar team. Ze willen het echt heel goed schoon houden voor de bezoekers en medewerkers. Dat is bij dit grote pand niet altijd even gemakkelijk. Als er een keer iets niet helemaal naar wens is vanuit de opdrachtgever, dan trekken ze zich dat aan en lossen ze het meteen op.”

De jury: “De samenwerking is uitstekend. Het team helpt elkaar. Denkt niet ‘mijn taak is klaar’ en ik ga naar huis. Problemen worden in het team besproken en opgelost. Het is het team gelukt om binnen een jaar zo een hechte groep op te bouwen in een toch dynamische omgeving.”

Over de Golden Service Awards

De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Alpheios, CSU, EW Facility Services, Hago, Gom, Numatic, Schoonmakend Nederland en SVS Opleidingen. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk.