VSR organiseert zomerevenement in het Nationaal Militair Museum

VSR organiseert zomerevenement in het Nationaal Militair Museum

Het VSR Zomerevent vindt plaats op woensdagmiddag 6 september in het Nationaal Militair Museum in Soest. Dominique Schreinemachers, militair vlieger in de Luchtmacht, is de gastspreker. Thema's die langskomen zijn: samenwerken, leiderschap, mentale en emotionele wendbaarheid en communicatie.

Wat is jouw missie?! is de vraag die centraal staat tijdens het zomerevenement. Schreinemachers wil deze vraag beantwoorden door de deelnemers op een andere manier te laten kijken naar het leven, naar elkaar, naar het team en vooral naar zichzelf. Schreinemachers is een van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht. Ze is opgeleid door oud Vietnam veteranen en heeft veel uitdagende trainingen en missies uitgevoerd, waaronder de missie naar Afghanistan waarbij ze met haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban.

Het programma

Het VSR Zomerevent start om 14.00 uur waarbij deelnemers welkom worden geheten door Diane van Dijk, voorzitter VSR, en een toelichting krijgen op VSR-actualiteiten. Vanaf half drie neemt Schreinemachers de toehoorders een uur mee in haar verhaal. Vervolgens krijgen deelnemers een uur de tijd om onder leiding van gidsen een rondleiding door het museum. Het evenement sluit om half 5 met een netwerkborrel.

Aanmelden voor het evenement kan voor 25 augustus.