LionsBot presenteert eenvoudig bedienbare "zero click" schoonmaakrobots

LionsBot presenteert eenvoudig bedienbare "zero click" schoonmaakrobots

Een schoonmaakrobot kan uitkomst bieden nu er zo'n krapte is op de arbeidsmarkt. Voor de meeste professionele schoonmaakrobots moeten gebruikers echter een training volgen voordat ze de robot kunnen gebruiken. LionsBot heeft daar nu een oplossing voor. De "zero click" functie van de MagicTag zorgt ervoor dat de schoonmaakrobots R3 Vac en de R3 Scrub Pro eenvoudig in gebruik zijn. Klikken op het aanraakscherm is overbodig en de robot kan in enkele minuten worden geïnstalleerd.

De MagicTag vereenvoudigt het traditionele instelproces in meerdere stappen tot slechts één handeling, waardoor iedereen kan schoonmaken zonder uitgebreide training. Sun Jing You, schoonmaker bij Absolute Maintenance Services, is blij met de nieuwe uitvinding. "Vroeger moest ik de robot naar een vast gebied brengen en herhaaldelijk proberen de robot te lokaliseren. Zodra dat gelukt is, voer ik de instellingen in die uniek zijn voor elk schoonmaakgebied. Al deze stappen zijn alleen nodig om de robot te starten." Nu duwt hij de R3 Vac gewoon in de buurt van de MagicTag. De robot onthoudt automatisch het schoonmaakgebied en begint met schoonmaken. "Ik hoef niet eens op een knop te drukken - de robot begint binnen 10 seconden automatisch met schoonmaken."


Professionele vacuümoplossing

De R3 Vac is een professionele stofzuigrobot en is uitgerust met zijborstels die een 0cm-randreiniging leveren voor een grondige reiniging in elke hoek en combineert zowel microvezels als borstelrollen voor verschillende oppervlakken. Met een hoogte van slechts 655 is de R3 Vac behendig genoeg om zelfs onder tafels gemakkelijk schoon te maken. Bij dagelijks gebruik gaat de R3 Vac meer dan vijf jaar mee. De R3 Vac klokt gemiddeld 60 dB - stil genoeg om nog gewone gesprekken te voeren terwijl hij werkt. De R3 stofzuiger heeft een microvezelzak en een HEPA H13-luchtfilter van medische kwaliteit. Hij heeft een volledig pakket sensoren waarmee hij de wereld in 3D kan zien en is intelligent genoeg om glazen oppervlakken en spiegels te vermijden. De R3 Vac wordt gesynchroniseerd met de MagicTag, loopt automatisch volgens schema en keert terug wanneer hij klaar is.

R3 Scrub Pro.

Schoonmaken makkelijk maken

De R3 Scrub Pro tilt professioneel schoonmaken naar een hoger niveau en levert hoogwaardige reiniging - die vaak wordt geassocieerd met veel grotere schoonmaakmachines - in een compact, wendbaar formaat. Ontworpen en gebouwd in Singapore, maakt de R3 Scrub Pro reiniging voor intensief gebruik mogelijk, zelfs in krappe ruimtes in luchthavens, supermarkten en zorginstellingen. De R3 Scrub Pro heeft een tankinhoud van 21 liter en is uitgerust met de nieuwe Single-Pass zuigmond, die een verbeterde zuig- en luchtstroom heeft voor een maximale droogheid. De R3 Scrub Pro is gebouwd op een eersteklas roestvrijstalen chassis en heavy-duty onderdelen en is ontworpen om meer dan vijf jaar dagelijks gebruikt te worden.