Talkshow Captains of Cleaning gaat in op sociaal impact van bedrijven

Talkshow Captains of Cleaning gaat in op sociaal impact van bedrijven

Nico de Goede, directeur Proschoon, Ronald Bruins, hoofdredacteur Service Management en Robert Stelling, directeur Interclean Mei 2024, zijn 30 maart te gast bij Captains of Cleaning. In het tv-programma bespreekt presentator Rens de Jong onder andere de belangrijkste trends in de schoonmaakwereld en komt het belang van hygiëne (internationaal) aan bod.

De Jong gaat in gesprek met captains over veiligheid, schoonmaak en hygiëne. Want hoe draagt ultieme hygiëne bij aan de resultaten en veiligheid binnen een bedrijf? Hoe zit het eigenlijk met duurzaamheid? En welke ontwikkelingen mag je als professional in de branche niet missen?

Ook Erik van der Eik, directeur National Accountants en Business Development Vebego, communicatiespecialist Esther van der Lelie en Frank Verberne, directeur-eigenaar van Multi-Service, schuiven aan tafel in de talkshow.

Informatie en amusement

Het programma wordt muzikaal omlijst door I-entertainer Aristakes. I-chef Bart Haans bereidt tijdens het programma een gerecht in de keuken. En ook Leen Zevenbergen, co-founder B-Lab Europe, schuift digitaal aan om het te hebben over hoe bedrijven sociaal impact kunnen maken.

Captains of Cleaning experience bijwonen

Belangstellenden die aanwezig willen zijn bij de uitzending kunnen zich aanmelden voor de Captains of Cleaning experience door een mail te sturen naar info@captainsofcleaning.com of ronald@i-teamglobal.com. Op het programma staan de live viewing, een rondleiding door he tpand en een netwerklunch. De talkshow wordt live uitgezonden vanuit de i-team Global studio in Eindhoven en is 30 maart om 10 uur te bekijken op het YouTube-kanaal van i-team Global, het platform van Captains of Cleaning en de LinkedIn groep Captains of Cleaning.

Meer informatie en eerdere afleveringen zijn terug te vinden op CaptainsofCleaning.com