Klassieke glasreiniging met duurzame wisserrubber en raamwisser

Klassieke glasreiniging met duurzame wisserrubber en raamwisser

Speciaal voor de professionele glazenwassers heeft Unger twee nieuwe duurzaam gecertificeerde producten op de markt gebracht voor de klassieke glasreiniging: het Green Label wisserrubber en de Green Label raamwisser. De artikelen bieden hoge kwaliteit in klassieke glasreiniging en beschermen ook het milieu dankzij hun duurzame componenten.

Het Green Label wisserrubber is gemaakt van FSC-gecertificeerd natuurrubber dat afkomstig is uit duurzamere bosbouw. Het Green Label wisserrubber glijdt snel, gemakkelijk en efficiënt over glazen oppervlakken. Het veegt streeploos en grondig af dankzij de scherpe randen, in elk jaargetijde en bij bijna elke temperatuur dankzij de medium shore hardheid. Het Green Label wisserrubber van UNGER is verkrijgbaar in breedtes van 25, 35, 45, 55 en 106 centimeter.

FSC-gecertificeerd

De Green Label raamwisser is 's werelds eerste gereedschap voor het klassiek reinigen van glas dat duurzaam gecertificeerd is. Het ergonomische handvat bestaat uit twee componenten en is uitgerust met een S-rail van robuust roestvrij staal en de geoptimaliseerde S-veer - voor het eenvoudig verwisselen van wisserrubber en rail. De groene Label raamwisser is voorzien van het FSC-gecertificeerde Green Label wisserrubber. In combinatie met een telescoopstang sluit de nieuwe raamwisser stevig aan op de ErgoTec veiligheidskegel, zodat er geen verdraaiing of val is.

De Green Label raamwisser en het Green Label wisserrubber zijn de eerste twee producten van een compleet assortiment duurzaam gecertificeerde reiningsgereedschapsset voor professionele glasreiniging in de industrie. Unger presenteert binnenkort meer innovatieve en milieuvriendelijke producten.