Unger presenteert nieuwe powerpad voor glasbewassing

Unger presenteert nieuwe powerpad voor glasbewassing

Unger presenteert haar nieuwe nLITE PowerPad voor het reinigen met zuiver water van grote glasoppervlakken op de begane grond. Met een innovatieve microvezel reinigingspad met een maximaal contactvlak op het glas, de 360 graden Swivel, waardoor de pad continu contact houdt met het oppervlak, en de Rinse Bar.

De drie innovaties in één maakt van de powerpad een geschikt hulpmiddel voor de glasbewasser. Zp verwijdert de microvezel reinigingspad vuil beter en sneller, omdat hij contact maakt met een veel groter oppervlak dan de borstelharen van conventionele watergeleidende borstels. De geïntegreerde Rinse Bar spoelt via speciale sproeiers permanent en over de gehele breedte met zuiver water en heeft zo een zelfreinigend effect. Bovendien glijdt de duurzame microvezel gemakkelijk over het glas.

360 graden Swivel houdt contact

Naar links, rechts, boven of beneden, dankzij de Swivel is de powerpad maximaal bewegelijk. Hij houdt continu in elke werkpositie contact met het te reinigen oppervlak en maakt daardoor ook het schoonmaken in zijdelingse positie gemakkelijker en efficiënter. De zwenkfunctie kan daarnaast met behulp van de Swivel Lock in zeven posities worden vergrendeld.

Lees meer: