Unger herintroduceert VisaVersa voor glasbewassing

Unger herintroduceert VisaVersa voor glasbewassing

Met de VisaVersa Pro introduceert UNGER een nieuwe versie van haar, sinds 1989 gepatenteerde, VisaVersa 2-in-1 raamwisser. De nieuwe versie verbetert het oude ontwerp op drie punten, waaronder de toevoeging van een microvezel pad.

Het 2-in-1 gereedschap bespaart glasbewassers tijd, omdat ze het inwassen en droogtrekken tegelijkertijd kunnen uitvoeren. Ze hoeven dus niet meer te wisselen van gereedschap, wat zeker bij schoonmaakwerkzaamheden met de telescoopsteel voordeel biedt.

Drie verbeteringen

Wat de nieuwe Pro-versie onderscheidt ten opzichte van het klassieke model zijn drie verbeteringen:

  1. Een lichte microvezel pad vervangt de voorheen zware inwasser. Daardoor is de
    met reinigingsmiddel gevulde tool merkbaar lichter dan het voorgaande model en comfortabeler in gebruik. Omdat de microvezelpad zeer absorberend is, kan met de VisaVersa Pro een groot oppervlak worden schoongemaakt. Bovendien heeft de convex gebogen pad altijd een groot contactoppervlak met het glas, was de reinigingscapaciteit tevens optimaliseert.
  2. De nieuwe versie is gemaakt met de ergonomische ErgoTec XL handgreep van Unger, gemaakt van twee componenten. Daardoor kunnen glazenwassers de wisser langer achter elkaar gebruiken zonder moe te worden en hebben ze een betere grip, ook met natter handen. De nieuwe Pro is daarbij compatibel met alle telescoopstelen van Unger voor klassieke glasbewassing.
  3. Ten slotte heeft de trekker in de VisaVersa Pro een variabele positie. Nu kunnen de inwasser en trekker dankzij een nieuwe vergrendelklem van elkaar worden gescheiden en apart worden gebruikt. Bovendien kunnen geoefende gebruikers de ramen in slechts één beweging gelijktijdig inwassen en droogtrekken.

Lees meer: