Spectro en TOP Oss willen innovatieve concepten ontwikkelen

Spectro en TOP Oss willen innovatieve concepten ontwikkelen

Met de start van het nieuwe voetbalseizoen gaat Spectro voor een periode van drie jaar de samenwerking aan met Eerste Divisie voetbalclub TOP Oss. De producent van reinigingsconcepten en de voetbalclub hebben er veel zin in om samen stappen te zetten op het vlak van schoonmaak en hygiëne.

Spectro en TOP Oss denken bij de samenwerking bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van duurzame en innovatieve concepten op het gebied van textielwas, vaatwas en toilet hygiëne. Het doel is om nieuwe concepten sneller naar de markt te kunnen brengen. Daarnaast kan de locatie dienen als showcase voor (internationale) partners van Spectro.

Duurzaam en lokaal ondernemen

Duurzaam en lokaal ondernemen zijn belangrijke onderwerpen waar beide partners elkaar in hebben gevonden. Bij familiebedrijf Spectro zit duurzaamheid in de genen: van gebruik van hernieuwbare grondstoffen tot volledig energie neutrale productie en van superconcentraten tot complete verpakking recycling. Bij TOP Oss uit dit in het maken van maatschappelijke impact bijvoorbeeld met de Talentencampus, het aanbieden van een aantal stageplekken en het ondersteunen van lokale clubs.