Hago Zorg is ook komende drie jaar schoonmaakpartner van Surplus

Hago Zorg is ook komende drie jaar schoonmaakpartner van Surplus
Op de voorgrond Femke Aarts (raad van bestuur Surplus) en Peter Paul Wiegmans (algemeen directeur Hago Zorg). Achter hen in het midden staat Vivianne Zeestraten.

Hago Zorg en Surplus verlengen graag hun succesvolle samenwerking met drie jaren. Beide organisaties hebben daarom pasgeleden een handtekening gezet onder een vernieuwd contract op het gebied van schoonmaak en dienstverlening. "Samen zetten we ons in om de zorgondersteunende dienstverlening binnen het kader van de Sociale Benadering verder in te vullen."

Hago Zorg is al sinds 2016 de schoonmaak- en servicepartner van Surplus. Peter Paul Wiegmans, algemeen directeur van Hago Zorg vertelt: "Daarom ben ik oprecht trots dat we dit vernieuwde partnerschap voor de komende drie jaar hebben ondertekend. Samen streven we naar een dienstverlening die nog beter aansluit op de huidige en toekomstige (zorg)vraag."

Vivianne Zeestraten, zorgcategoriemanager ouderenzorg bij Hago Zorg, vult aan dat ze uitkijkt "naar het zetten van mooie stappen in de zorgondersteunende dienstverlening naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden.” Ze benadrukt dat het bij Surplus gaat om 'Zie mij', mensen zien zoals ze zijn. "Deze bewering wordt direct gevoeld zodra men een voet over de drempel zet, telkens weer en op elke locatie van Surplus."

Lees ook: