Dolmans viert briljanten jubileum door wensen te vervullen

Dolmans viert briljanten jubileum door wensen te vervullen

Dolmans bestaat 65 jaar en viert dat door wensen van medewerkers in vervulling te laten gaan. In de afgelopen periode zijn vijf dromen waargemaakt, van een ballonvaart en sterrendiner tot aan een donatie aan het Prinses Máxima centrum.

Robert de Jong van Dolmans Calamiteiten Diensten in Hoogeveen mocht tussen de wolken door zweven in een ballonvaart. Hij nam collega Marjan Fieten mee, omdat zij dezelfde wens had. “We zweefden bijna een uur lang van Apeldoorn naar Raalte. Ik heb genoten van het prachtige uitzicht en de stilte om ons heen. Wat een mooie ervaring.”

Wilco Kuipers van ASB Veenenedaal won een weekje Landal GreenParks en vermaakte zich daar uitstekend met het gezin. Marco Bakker van vestiging Trition Badhoevedorp had als droom het fotograferen van de Big Five in Safaripark Beekse Bergen. Die droom kwam uit. Hij overnachtte met zijn vrouw in het hotel dat direct grenst aan de savanne. “Zelfs ‘s nachts hoorden we de leeuwen nog brullen. Een hele mooie ervaring.”

Culinaire reis

Bianca Vreeken van Dolmans Groep mocht dineren in sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos. Er was ook nog een mooie aanleiding: zij en haar man waren die dag 28 jaar getrouwd. “Onze culinaire reis was fantastisch: alles zag er prachtig uit en smaakte heerlijk.”

Antoinette van der Fliervan Dolmans Calamiteiten Diensten Eindhoven wilde graag het budget voor het vervullen van een wens schenken aan Prinses Máxima Centrum. Na de overhandiging van de cheque ter waarde van 300 euro kreeg zij een rondleiding door het ziekenhuis. “Heel mooi om zein en te horen wat het Prins Máxima Centrum allemaal voor de kinderen doet.”

In september heeft Dolmans het jubileum gevierd met een feest voor alle collega’s van Dolmans, ASB, Trition en Van Lierop tijdens het Dolle Boel Festival in Lage Vuursche.

Ook interessant: