Ruitenheer verlengt samenwerking met Almere City FC

Ruitenheer verlengt samenwerking met Almere City FC

Ruitenheer Nederland verlengt de succesvolle samenwerking met Almere City FC met drie jaar. De verlenging van het partnerschap betekent voor Ruitenheer niet alleen een verlenging van de klus, maar ook van de betrokkenheid bij de voetbalgemeenschap in Almere.

Al sinds 1979 is Ruitenheer sponsor van de voetbalclub en daarmee zijn ze ook de oudste sponsor. Een titel waar het specialistische reinigingsbedrijf trots op is. De partners hebben in die tijd een diepe vertrouwensband opgebouwd en delen elkaars kernwaarden. Ruitenheer heeft niet alleen financieel bijgedragen aan de ontwikkeling van de club, maar is ook actief betrokken als partner met een gedeelde passie voor sport, gemeenschap en het bevorderen van talent.

Persoonlijk betrokken

Voor algemeen directeur bij Ruitenheer René ter Borgh is de aankondiging dat het partnerschap wordt verlengd extra speciaal. De familie Ter Borgh is namelijk al lang betrokken bij Almere City FC en René is dan ook erevoorzitter. Naast het leiden van het reinigingsbedrijf, is hij ook persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van de club.

Sociale impact

De twee partijen kijken de ontwikkelingen en de uitdagingen die de komende jaren gaan komen met vertrouwen tegemoet. Het doel is samen nieuwe hoogten te bereiken en bij te dragen aan de groei en bloei van de club en de gemeenschap. Gezien sport een krachtig instrument is voor sociale verandering en binding, benadrukt het partnerschap de impact die je als bedrijf kunt hebben door actief betrokken te zijn bij verengingen zoals Almere City FC.

Lees ook: