Mewa onderdelenreiniger-service breidt uit met hogedrukreinigers

Mewa onderdelenreiniger-service breidt uit met hogedrukreinigers

Het specialistische schoonmaakbedrijf Mewa biedt bedrijven en werkplaatsen een complete oplossingen voor het preventief onderhouden en reinigen van machines. Om die dienst optimaal te kunnen leveren, hebben ze hun wagenpark uitgebreid met krachtige hogedrukreinigers.

Bij machines is het van groot belang dat elke onderdeel soepel en zonder frictie kan bewegen voor het functioneren van de machine. Zelfs de kleinste vuil- en vetresten kunnen daardoor verantwoordelijk zijn voor het lamleggen van een hele fabriek. Belangrijk dus dat dat goed wordt schoongehouden en dat is precies waarin Mewa zich heeft gespecialiseerd. Hun complete oplossing bestaat uit onderdelenreinigers en poetsdoeken in een herbruikbaar systeem. Waar de poetsdoeken niet afdoende zijn, kunnen verschillende modellen van de onderdelenreinigers hardnekkige vet- en olieresten verwijderen. Mewa biedt deze ook aan met complete dienstverlening.

Biologische reiniging

Door de complete dienstverlening komt er weinig extra werklast op de schouders van de operationele medewerkers. Ook is de oplossing van Mewa veilig voor mens en milieu. Olie- en vetresten worden biologisch afgebroken door micro-organismen, zonder stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook laten de reinigers geen onaangename sterke geur achter of zorgen ze voor brandgevaar en worden er geen oplosmiddelen gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Krachtige hogedrukreinigers

Om haar klanten nog beter te kunnen bedienen, heeft Mewa het assortiment dus uitgebreid met krachtige hogedrukreinigers. Deze apparaten versterken het effect van de biologische reinigingsvloeistof met hoge druk tot tachtig bar. Zo kunnen ook sterk vervuilde onderdelen met complexe geometrieën voorzichtig en efficiënt worden gereinigd. Het werkoppervlak is daarbij groot genoeg om ook zeer grote onderdelen te reinigen.

Lees ook: