Ontdek de toekomst van vloerreiniging met Phantas van Gausium

Ontdek de toekomst van vloerreiniging met Phantas van Gausium

Het inzetten van schoonmaakrobots kan veel gemak opleveren: het maakt het werk voor schoonmakers lichter en draagt bij aan efficiënt werken. Een nieuw paradepaardje van Gausium is de Phantas, een krachtige alles-in-één vloerreinigingsoplossing. 'Ontdek de toekomst van vloerreiniging met Phantas.'

Phantas is een vloerreinigingsrobot met vier verschillende reinigingsstanden en is in te zetten voor stofzuigen, vegen, schrobben en stof wissen op allerlei typen vloeroppervlak. Wat deze vloerreinigingsrobot onderscheidt van zijn concurrenten, is zijn wendbaarheid. Dankzij zijn compacte afmetingen kan Phantas moeiteloos door nauwe gangen bewegen en moeilijk bereikbare ruimtes, zoals onder tafels, reinigen. Hij beperkt zijn reiniging niet tot alleen de centrale oppervlakken; met een reinigingsafstand van 0 cm pakt hij ook de randen grondig aan.

Andere kenmerken zijn AI-aandrijving, cartografie en kaartbewerking via een intuïtieve mobiele app en real-time lokalisatie en 3D-omgevingswaarneming, waardoor hij voortdurend zijn omgeving in kaart brengt en obstakels vermijdt. De cobot herkent niet alleen obstakels, maar kan ook onderscheid maken op basis van hun kenmerken, zoals het vermijden van elektriciteitsdraden.  Daarnaast biedt Phantas een revolutionaire autonomie in vlekverwijdering. Het scant de aangrenzende vloer en verwijdert automatisch afval op gedetecteerde locaties, met een efficiëntieverbetering tot wel 400 procent.

Phantas is verbonden met een oplaadstation en kan autonoom verbinding maken voor het opladen. Bediening is eenvoudig via de Gausium app. Hiermee zijn bijvoorbeeld taken te plannen, maar zijn ook gedetailleerde rapporten op te vragen voor het optimaliseren van het schoonmaakproces. Ook handig: via het Gausium Cloud Platform ontvangt Phantas draadloze updates, waardoor nieuwe functies en innovaties gemakkelijk toegankelijk zijn. 

Lees ook: