Nieuwe Kärcher module maakt beheer machinepark eenvoudiger

Nieuwe Kärcher module maakt beheer machinepark eenvoudiger

Kärcher voegde onlangs een nieuwe hardware module toe voor bestaande en nieuwe apparaten. Met deze module biedt het merk een eenvoudig en flexibel systeem voor het beheer van het machinepark van haar klanten.

De nieuwe hardware module geldt niet alleen voor de nieuwste toestellen, maar kan ook achteraf worden geïnstalleerd op de batterij-aangedreven toestellen uit het bestaande machinepark. Naast de module zelf heb je toegang nodig tot de Kärcher Equipment Management user interface. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, ontvang je als klant gegevens over de locatie en de gebruikstijden van het toestel. Dit betekent dat er bijvoorbeeld kan worden nagegaan of een bepaalde machine op een bepaalde locatie inactief is. Daarnaast zorgt de nieuwe hardwaremodule ervoor dat meerdere je Kärcher-toestellen en apparatuur van concurrenten kunt integreren. Hierdoor krijgen klanten een volledig overzicht dat laat zien of toestellen ingezet worden zoals gepland.  

Verbeterde kwaliteit en klanttevredenheid  

Het nagaan of de toestellen ingezet worden zoals gepland, garandeert de kwaliteit en klanttevredenheid. Ook kun je zo het gebruik van het bestaande machinepark optimaliseren. Een toestel kan bijvoorbeeld op de ene locatie onbenut zijn, maar op de andere locatie worden ingezet. Ook krijg je meer inzicht in de efficiëntie van je machinepark. Zo kan het gebruik van kleine toestellen met een lange gebruikstijd een indicatie zijn dat een grotere machine tijdbesparender en dus zuiniger is.  

Reinigingsadvies op maat 

Op vraag van de klant brengt Kärcher haar expertise in de analyse van de aangeleverde gegevens. De dataoverdracht tussen de Plug-in Connect Module en de gebruikte software of applicatie voldoet aan de Facility Data Standard (FDS). Hierdoor wordt de informatie ook geanalyseerd met de bestaande IT-infrastructuur van de klant.  

Lees ook: