Kärcher Nederland neemt het Kärcher Center Van Mol in Goes over

Kärcher Nederland neemt het Kärcher Center Van Mol in Goes over

Kärcher Nederland neemt het Kärcher Center Van Mol in Goes over. De vestiging in Goes behoort vanaf nu tot het Kärcher Center netwerk van Kärcher Nederland en krijgt de nieuwe naam Kärcher Center Goes.

Kärcher Center Van Mol was een gevestigde waarde in België met eigen vestigingen in Elversele, Oudenaarde en Diksmuide. Sinds vorig jaar had deze dealer ook een vestiging in Goes. Kortgeleden werden alle Belgische vestigingen al overgenomen door Kärcher Belux.

Stabiliteit en duidelijkheid

Met de overname wil Kärcher Nederland bestaande en toekomstige klanten, samen met de andere Kärcherdealers in de regio, de beste service bieden. Ook biedt de overname de kans om het marktpotentieel verder invullen. “Wij zijn bijzonder enthousiast over het feit dat we uiteindelijk samen met onze Belgische collega’s alle vestigingen van het failliete Kärcher Center van Mol hebben kunnen overnemen”, aldus Roy Meter, Managing Director van Kärcher Nederland. “Door de bestaande activiteiten verder te zetten, nemen we onze verantwoordelijkheid en bouwen we aan stabiliteit en duidelijkheid voor onze klanten én onze medewerkers in de regio.”

Marktaandeel vergroten

Kärcher Nederland neemt deze strategische stap samen met een lokaal team dat de markt door en door kent en het netwerk verder kan uitbouwen. Meter: “In deze doorstart zullen we de relaties die in de afgelopen tijd zijn opgebouwd respecteren. Tegelijkertijd gaan we er alles aan doen om ons marktaandeel in Zeeland aanzienlijk te vergroten." 

Lokaal netwerk versterken

Kärcher heeft in Nederland een uitgebreid dealernetwerk en heeft naast het center in Goes nog zes andere Kärcher Centers in Schiedam, Utrecht, Made, Zaandam, Venlo en Urk. “Ons dealernetwerk, in combinatie met onze eigen Kärcher Centers, vormen een belangrijke schakel in het succes van Kärcher op de Nederlandse markt. Onder de directe aansturing van Kärcher Nederland kunnen bestaande en toekomstige klanten in Zeeland voortaan genieten van een nog ruimer productaanbod en een meer uitgebreide service. Tot slot gaan we, naast de investering in mensen en mogelijkheden, ook heel actief ons lokaal netwerk in Zeeland versterken door ons aan te sluiten bij lokale netwerkverenigingen en specifieke activiteiten te ontwikkelen in de regio”, aldus Roy Meter.  

Lees ook: