Genomineerden Amsterdam Innovation Award: categorie slimme technologie en digitalisering

Genomineerden Amsterdam Innovation Award: categorie slimme technologie en digitalisering

Van duurzame no touch zeepdispensers tot autonome stofzuigrobots. Het kwam weer allemaal voorbij de jury van Interclean's Amsterdam Innovation Award. Maar wie heeft de jury genomineerd als kanshebbers voor de Amsterdam Innovation Award? Wij stellen ze aan je voor. Dit keer de genomineerden in de categorie Smart Technologies & Digitalisation.

Nexaro NR 1500

De Nexaro NR 1400 is een autonome robotstofzuiger die specifiek is ontwikkeld voor schoonmaakmedewerkers in de commerciële sector. De machine is nietv alleen betrouwbaar en efficiënt, maar neemt ook de meer monotone en tijdrovende taak van de vloerreiniging over. Daardoor houden schoonmaakmedewerkers meer tijd over voor andere taken.

ADLATUS SR1300 autonome stofzuigrobot

Nog een autonome stofzuigrobot in deze categorie: de ADLATUS SR1300 van ADLATUS Robotics. Deze machine is heeft een automatische beveiligde leegfunctie, waarbij hij het opgezogen afval in zelf achterlaat in zijn laadstation. Hier laadt hij ook automatisch op zonder dat je een kabel hoeft aan te sluiten. De SR1300 draait op het ADLATUS Trusted Robotics Platform, dat garant staat voor intelligente autonomie, navigatie, veiligheid, GDPR compliance en continuïteit van een efficiënt schoonmaakproces. Daardoor is de robot geschikt voor zowel industriële als publieke ruimtes.

KIRA CV 50

Een derde autonome stofzuigrobot sluit de hekken. De KIRA CV 50 van Kärcher biedt hoge productiviteit, flexibel gebruik, een intuïtief systeem en consistent goede schoonmaakprestaties. Hij beschikt over verwisselbare batterijen, zodat je non-stop kunt blijven schoonmaken. Ook heeft hij een trolley handgreep voor gemakkelijk en ergonomisch gebruik. De set-up van het apparaat is gemakkelijk door de autonome creatie van kaarten, waarbij je wel volledige transparantie behoudt in de KIRA Robots app. De KIRA CV 50 heeft een veiligheidscertificering volgens de IEC 63327.