Service Management nummer 1 verschenen (inclusief alles over de Interclean)

Service Management nummer 1 verschenen (inclusief alles over de Interclean)

Hij valt deze week op de mat: de eerste Service Management van 2024! In deze eerste editie staat, hoe kan het ook anders, de Interclean Amsterdam 2024 centraal. Alles rondom dé schoonmaakvakbeurs en innovatie, zodat je goed beslagen ten ijs komt komende mei.

"De hoogmis van de wereldwijde schoonmaak- en hygiëne-industrie zit er weer aan te komen. Recht in onze achtertuin, de RAI in Amsterdam. Van 14 tot en met 17 mei is daar de Interclean, met elf hallen vol innovaties en producten op het gebied van hygiëne en schoonmaak. Wie voor het eerst de RAI tijdens de Interclean bezoekt, weet niet wat hij of zij meemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld alleen al drie hallen voor de zogeheten washroom met dispensers, handdoekjes en andere toebehoren voor toiletten. Hoe is het mogelijk?", aldus de hoofdredacteur van Service Management. Om je toch vast wat wegwijs te maken, spraken we met directeur van de Interclean Robert Stelling, kijken we vast vooruit op het Healthcare Cleaning Forum en stellen we de genomineerden voor de Amsterdam Innovation Award voor.

En verder...

Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. In deze editie van ons schoonmaakvakblad valt nog veel meer te lezen. Onder meer:

  • Cleaning Workx traint schoonmakers met SOFIA in Virtual Reality
  • Hoe kijken opdrachtgevers tegen de schoonmaak aan? "Laat zien en voelen dat schoonmaak een expertise is."
  • Hoe zit dat met enzymen in schoonmaakmiddelen?
  • Jong Talent Andrea Peleš
  • En nog veel meer!

Wil jij ook in de rubriek Jong Talent of De werkplek van... of ken je iemand die in deze rubrieken zou passen? E-mail zijn of haar gegevens dan naar ronaldbruins@vmnmedia.nl.

Lees meer: