Doe jij al mee aan het jaarlijks marktonderzoek?

Doe jij al mee aan het jaarlijks marktonderzoek?

Hoe verliep afgelopen jaar voor de schoonmaakbedrijven? Zijn ze het afgelopen jaar gegroeid, of moesten ze inkrimpen? En wat zijn de verwachtingen voor 2023? Deze en andere vragen komen aan bod in het jaarlijks marktonderzoek van Service Management. Doe ook mee aan dit onderzoek en vul de survey in!

Service Management voert ieder jaar het marktonderzoek uit, onder meer bekend van het geliefde omzetoverzicht.

Omzet van schoonmaakbedrijven

Het jaarlijks marktonderzoek heeft twee doelen. Allereerst willen wij de omzet van schoonmaakbedrijven over het afgelopen jaar inzichtelijk maken. Hierin maken we ook de vergelijking naar eerdere jaren: zijn de schoonmaakbedrijven gegroeid of moesten ze genoegen nemen met minder?

Daarnaast zijn we benieuwd naar de verwachtingen voor 2024. Verwachten schoonmaakondernemers te groeien op het gebied van omzet en personeelsbestand? Of zijn de vooruitzichten minder positief?

Jouw hulp nodig

Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Deel via deze vragenlijst de gegevens van jouw schoonmaakbedrijf, zodat we die kunnen meenemen in de analyse. Hoe meer bedrijven meedoen aan het onderzoek, hoe completer het overzicht.

Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig met jouw cijfers om. De redactie van Service Management wordt bijgestaan door de Research Director van VMN Media en door financiële experts van Corporate Finance International (CFI).

KLIK HIER OM NAAR DE VRAGENLIJST TE GAAN >>

En lees hier het marktonderzoek van afgelopen jaar >>