Genomineerden Amsterdam Innovation Award: categorie medewerker en ergonomie

Genomineerden Amsterdam Innovation Award: categorie medewerker en ergonomie

Van duurzame no touch zeepdispensers tot autonome stofzuigrobots. Het kwam weer allemaal voorbij de jury van Interclean's Amsterdam Innovation Award. Maar wie heeft de jury genomineerd als kanshebbers voor de Amsterdam Innovation Award? Wij stellen ze aan je voor. Dit keer de genomineerden in de categorie Workforce & Ergonomics.

Scrubmaster B5 430 ORB

Met de Scrubmaster B5 430 ORB van Hako maak je langer, duurzamer en gezonder schoon. Het apparaat wordt aangedreven door Hako's nieuwe gepatenteerde Delta-Cleaning-systeem, dat zorgt voor een langere levensduur aan de ene kant en een reductie in water- en energieverbruik aan de andere kant. Met de machine kunnen schoonmaakmedewerkers overal goed bij, doordat de scrubmaster in elke hoek en bij elke muur kan schoonmaken. Daarbij is het product ergonomisch te gebruiken, waarvoor het een AGR seal of approval heeft ontvangen.

VisaVersa® Pro 2-in-1 glasbewassingsysteem

De VisaVersa Pro behoort tot de nieuwe generatie glasbewassingsinstrumenten, zo beoogt ontwikkelaar Unger. De tool combineert een raamwisser en inwasser en is daarbij erg licht van gewicht. De wisser heeft een ergonomische antislip handgreep, een nieuw ontwikkelde pad en een geoptimaliseerde S-veer. Al deze aanpassingen maken het werk gemakkelijker, sneller en efficiënter. In plaats van telkens te wisselen van gereedschap op de telescoopsteel, draai je de VisaVersa gewoon om. Daarbij neemt de VisaVersa Pro Pad veel water op, zodat je hem minder vaak hoeft onder te dompelen in de emmer. Met de afneembare raamwisser kun je ramen snel en zonder strepen droogtrekken. De pad kan gewassen worden in de wasmachine en Unger levert ook vervangende pads, rails en rubbers.

Baudoin wasdrone

De Baudoin Wash Drone is de innovatieve helper bij het schoonhouden van daken, gevels en zelfs zonnepanelen. Door middel van hogedruktechnologie maakt de drone elke gevel tot in de naden schoon. Een mobiele middel- of hogedruk wasunit voorziet de gevleugelde helper van zuiver water. Het voorschuimen doet de drone met een ecologisch wasmiddel. Hij beschikt over vier krachtige motoren, snel oplaadbare accu's en radardetectie en bereikt zo de moeilijkste plekken op de moeilijkst bereikbare gevels. De wasdrone kan circa 2000 m2 gevel per dag schoonmaken, waarbij algen hij, vuil en aanslag helemaal verwijdert.