Tork introduceert gecomprimeerde handdoekbundels

Tork introduceert gecomprimeerde handdoekbundels

Tork introduceert Tork Xpress Gecomprimeerde Zachte Multifold Handdoeken voor in het Tork Xpress Multifold Handdoeksysteem. Het nieuwe product is 50 procent compacter en dat heeft veel voordelen.

Daardoor passen er twee keer zoveel handdoeken in dispensers en kunnen er dus twee keer zoveel klanten bediend worden, voordat de dispenser opnieuw gevuld moet worden. Bedrijven hebben hierdoor minder opslagruimte nodig en zijn minder tijd kwijt aan het onderhoud.

Geen lucht vervoeren

Tijdens het productieproces maakt Tork gebruik van een unieke compressietechnologie om de hoeveelheid lucht in de handdoekbundel te verminderen. Hierdoor worden de handdoeken effectief samengeperst en is er tot 27 procent minder verpakkingsmateriaal. Dit maakt het mogelijk om bijna twee keer zoveel gecomprimeerde handdoekbundels per vrachtwagen te vervoeren, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot. Bedrijven kunnen twee keer zoveel papieren handdoeken opslaan, waardoor zowel de opslagcapaciteit als de efficiëntie van de handdoekdispenser worden verbeterd. De kwalitiet blijft verder gelijk.

Toegankelijke handhygiëne

“We zijn continu aan het innoveren om bedrijven te helpen meer uit hun huidige middelen te halen en te profiteren van duurzame hygiëne”, zegt Gwendoline Cuppens, Product Manager Handdoeken bij Tork. “Bedrijven - zoals restaurants, gezondheidsinstellingen en kleinere kantoren - begrijpen de noodzaak van toegankelijke handhygiëne maar al te goed. Onze oplossingen, zoals gecomprimeerde handdoeken, verhogen de efficiëntie van zowel ruimtes als personeel. Schoonmaakmedewerkers hoeven de dispensers minder vaak bij te vullen, zodat handdoeken beschikbaar blijven om hygiëne te ondersteunen.” De kleinere bundels zijn praktischer tijdens het vullen en laten medewerkers twee keer zoveel handdoeken meenemen op hun schoonmaakkar, wat tijd bespaart bij het transport en vullen van dispensers.

Lees meer: