Interclean 2024: Tork presenteert nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen 

Interclean 2024: Tork presenteert nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen 

Op de Interclean, 's werelds toonaangevende schoonmaak- en hygiëne beurs die plaatsvindt van14 t/m 17 mei in de Amsterdamse RAI, presenteert Tork haar nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen. Op deze manier helpt de producent haar klanten hun schoonmaakkwaliteit verder te verbeteren door meer efficiëntie en duurzaamheid. Om niet alleen de bedrijfspresentaties te verbeteren, maar ook de gebruikerstevredenheid.

Tork neemt niet alleen haar innovaties mee naar de beurs, maar geeft ook deskundig advies om facility managers en andere besluitvormers in verschillende sectoren – denk aan de gezondheidszorg, industrie en horeca - te ondersteunen bij het voldoen aan de hoge eisen rondom hygiëne en op het optimaliseren van de bedrijfsprestaties.

Personeelstekorten en duurzaamheidsverwachtingen 

“Facility managers hebben tegenwoordig te maken met krappe budgetten en personeelstekorten. Daarnaast streven ze ernaar om de kwaliteit en hygiëne van de schoonmaak hoog te houden, terwijl er tegelijkertijd nog voldaan moet worden aan de verhoogde duurzaamheidsverwachtingen. Het is voor ons van cruciaal belang om de druk bij de industrie te ontzorgen” zegt Anna Königson Koopmans, Marketing Director Commercial bij Essity.  

Nominatie 

Op de Interclean wordt de Amsterdam Innovation Award uitgereikt. Tork is genomineerd met de Tork CO2-neutrale dispensers. Deze CO2-neutrale dispensers zijn gemaakt van gecertificeerde duurzame energie en gecompenseerd door klimaatprojecten. De dispensers ondersteunen de ambitie om de algehele impact van een faciliteit te minimaliseren.  

Lees ook:

Interclean Amsterdam 2024 in tien video's

Interclean Amsterdam 2024 in tien video's

De Interclean Amsterdam heeft alweer drie weken geleden plaatsgevonden en we zijn nog aan het bijkomen van alle indrukken die we hebben opgedaan in de RAI Amsterdam. Geniet na en beleef nogmaals de highlights van de beurs met deze tien video's.

@pwphotography.nl

Tork over data en duurzaamheid tijdens Interclean 2024

Ook Tork aanwezig op Interclean 2024, 's werelds belangrijkste beurs voor schoonmaak- en hygiëneprofessionals. Op de stand belichten ze uiteraard diverse nieuwe producten en services, maar naast productinnovaties was er tijdens Interclean ook ruimte om het gesprek over hygiëne anno 2024 aan te gaan.

Robert Stelling over Interclean Amsterdam: "Kracht persoonlijke verbinding duidelijk zichtbaar"

Robert Stelling over Interclean Amsterdam: "Kracht persoonlijke...

Vorige week vrijdag sloot Interclean Amsterdam na vier dagen zakendoen en netwerken zijn deuren. Bezoekers van deze grootste Interclean Amsterdam tot nu toe werden getrakteerd op een geheel nieuwe Interclean-ervaring, waar alles draaide om het leggen van mondiale verbindingen en een kennismaking met de nieuwste innovaties en de laatste trends.

Interclean dag 3: aandacht voor mens en milieu bij Healthcare Cleaning Forum en op de beursvloer

Interclean dag 3: aandacht voor mens en milieu bij Healthcare...

Het mocht dan al dag drie van de vier zijn, wie de sfeer proefde voelde wel dat de Interclean nog lang niet voorbij is. De donderdag stond in het teken van het Healthcare Cleaning Forum en bood voor veel exposanten misschien wel een laatste kans om al het internationale publiek aan te spreken. En daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt.