Interclean 2024: Tork presenteert nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen 

Interclean 2024: Tork presenteert nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen 

Op de Interclean, 's werelds toonaangevende schoonmaak- en hygiëne beurs die plaatsvindt van14 t/m 17 mei in de Amsterdamse RAI, presenteert Tork haar nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen. Op deze manier helpt de producent haar klanten hun schoonmaakkwaliteit verder te verbeteren door meer efficiëntie en duurzaamheid. Om niet alleen de bedrijfspresentaties te verbeteren, maar ook de gebruikerstevredenheid.

Tork neemt niet alleen haar innovaties mee naar de beurs, maar geeft ook deskundig advies om facility managers en andere besluitvormers in verschillende sectoren – denk aan de gezondheidszorg, industrie en horeca - te ondersteunen bij het voldoen aan de hoge eisen rondom hygiëne en op het optimaliseren van de bedrijfsprestaties.

Personeelstekorten en duurzaamheidsverwachtingen 

“Facility managers hebben tegenwoordig te maken met krappe budgetten en personeelstekorten. Daarnaast streven ze ernaar om de kwaliteit en hygiëne van de schoonmaak hoog te houden, terwijl er tegelijkertijd nog voldaan moet worden aan de verhoogde duurzaamheidsverwachtingen. Het is voor ons van cruciaal belang om de druk bij de industrie te ontzorgen” zegt Anna Königson Koopmans, Marketing Director Commercial bij Essity.  

Nominatie 

Op de Interclean wordt de Amsterdam Innovation Award uitgereikt. Tork is genomineerd met de Tork CO2-neutrale dispensers. Deze CO2-neutrale dispensers zijn gemaakt van gecertificeerde duurzame energie en gecompenseerd door klimaatprojecten. De dispensers ondersteunen de ambitie om de algehele impact van een faciliteit te minimaliseren.  

Lees ook: