Luistertip: podcast over verduurzamen facilitaire keten

Luistertip: podcast over verduurzamen facilitaire keten

Hoe verduurzamen we de facilitaire keten op het gebied van thema's als duurzaam aanbesteden, schoonmaken en afvalinzameling? Voor antwoorden op deze vraag beluister je de podcast Sustainable Hero Talks, met manager duurzaamheid bij CSU Niels van Geenhuizen.

In de podcastserie gaat Van Geenhuizen in acht gesprekken aan tafel met vakgenoten en impactmakers zowel op het gebied van milieu als het menselijk vlak. Zijn gasten zijn experts met een groen en sociaal hart die al jaren gedreven zijn om de wereld mooier te maken.

Niet wachten, nu handelen

Hoe breng je duurzaam werken in de praktijk op de werkvloer? Hoe kun je morgen zelf aan de slag? Van Geenhuizen en zijn gasten verkennen de kansen, delen verfrissende inzichten en geven praktische tips om elke dag weer een beetje duurzamer te werken. Van circulaire middelen, mobiliteit en upcycling in de kantooromgeving tot het stimuleren van duurzaam gedrag onder medewerkers. De kernboodschap: niet wachten, nu handelen, want ook jij bent een sustainable hero.

Beluister de podcast

De Sustainable Hero Talks podcast is opgenomen tijdens het Workplace Xperience-event in april 2024 in Rotterdam. Je kunt alle acht afleveringen al beluisteren via Spotify of je favoriete podcastkanaal.

Lees meer: