ICS gaat schoonmaken bij Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden

ICS gaat schoonmaken bij Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden
Steven Wichhart, Facility consultant CONTRAST (links achter), René Houwaard, Inkoopadviseur SCOH (recht achter), René Tromp, voorzitter College van bestuur bij SCOH (links voor) en Abdullah Sari, Operationeel directeur Noord ICS (rechts voor)

In mei ondertekende ICS Groep het contract met nieuwe opdrachtgever Stichting Christelijk Onderwijs Haagland in Den Haag. In totaal gaan de schoonmaakmedewerkers van ICS dertien locaties van deze stichting vanaf heden onderhouden in schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing. Onder deze locaties vallen verschillende peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen.

Het contract is in mei ondertekend in bijzijn van facilitair consultant Steven Wichhart, Inkoopadviseur SCOH René Houwaard en Voorzitter College van bestuur bij SCOH René Tromp. Tevens was Operationeel directeur Noord Abdullah Sari aanwezig om vanuit ICS te tekenen.

Onderwijservaring

“Onze dank gaat ook uit naar de overige leden van de projectgroep die hebben bijgedragen aan dit prachtige resultaat van de aanbesteding schoonmaakonderhoud.” aldus Houwaard. ICS is trots met SCOH als nieuwe klant en ze kijken ernaar uit om de kinderen en medewerkers van de verschillende locaties een schone, frisse en hygiënische omgeving te bieden. "Schoonmaken is geen kinderspel maar met onze jarenlange ervaring in schoonmaakdienstverlening in basis- en speciaal onderwijs vertrouwen we erop dat we de juiste partner zijn voor SCOH."

Lees meer: